Retreats
Whole Woman handler om at bruge de store kræfter, du som menneske rummer, hver dag. Når vi sammen fokuserer og udvikler os i de rette rammer, får vi krop, sind og sjæl til at gå op i en helhed. På den måde skaber fællesskabet en stærk platform for dig, som du kan bygge videre på når du kommer hjem.
 
RETREATS:
SOUL CAMP V,
CAL REIET,
MAJ 2020

Det bedste for kroppen, sat sammen med det bedste for sjælen. En sund og ærlig blanding af mine yndlingstræningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som formentlig vil give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med.

WEEKEND RETREATS:
SKAB DIT BEDSTE ÅR,
SMIDSTRUP 
JANUAR 2020

Whole Woman Soul Camp er for alle der har brug for at skabe ro og balance i sindet, kroppen og sjælen. På denne workshop vil der være ekstra fokus på, at skabe de forandringer, der kan tiltrække det du ønsker dig, når dine mål, og leve dit fulde potentiale. 

EN GOD START,
SMIDSTRUP 
FEBRUAR/MARTS 2020

Whole Woman Soul Camp er for alle der har brug for at skabe ro og balance i sindet, kroppen og sjælen. På denne workshop vil der være ekstra fokus på, at skabe de forandringer, der kan tiltrække det du ønsker dig, når dine mål, og leve dit fulde potentiale.