I maj 2018 lavede jeg den første Soul Camp, og det var en meget glædelig oplevelse for både mig og for deltagerne. Det bedste for kroppen sat sammen med det bedste for hjertet/sjælen. En sund og ærlig blanding af mine yndlings træningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som kan og formentlig vil give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med.

Soul Camp V finder sted i 5 dage i maj på Cal Reiet, et helt igennem magisk, holistiske hideaway på Mallorca. Her kommer vi til at dyrke yoga, pilates, løb/gåtur og andre workouts. Vi vil i løbet af dagene arbejde os igennem kroppens energicentre med fokus på jordforbindelse og hjerteåbning.

Herudover kommer vi til at arbejde med sind og sjæl, omgivet af de smukkeste rammer og en helt særlig sjælero.

Der er god energi på dette sted.

Cal Reiet er på alle plan indrettet til netop denne type retreat, og opfylder de højeste krav til ro, træning, organisk og vegetarisk kost – alt sammen i særdeles luksuriøse, rolige og smukke rammer. Cal Reiet opfyldte i maj alle deltagernes drømme om en uge i himlen, og fik topkarakter af samtlige deltagere. ”Det er første gang i mit liv at et retreat overleverer i forhold til de billeder, jeg har set. Det plejer at være omvendt”.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Hent det 18 siders PDF factsheet, som besvarer alle spørgsmål og viser dig alle hjørner af retreatet.

Pris:
Prisen er 9.500 kr. pr. person i et dobbeltværelse, 9.000 kr. i et triple værelse, og 12.500 i et enkeltværelse.  Lige meget hvad du vælger, er det inkl. vegetarisk halvpension; morgenmad og aftensmad. 

Der er op til 30 pladser, afhængigt af om du ønsker enkelt- dobbelt- eller tripleværelse.

EARLY BIRD RABAT – Spar flybilletten: Spar op til 1.000 kr. ved bestilling før 13.8

Hent det 18 siders PDF factsheet, som besvarer alle spørgsmål og viser dig alle hjørner af retreatet.

Med i prisen
4 overnatninger på Cal Reiet i dobbeltværelse
5 timers træning/yoga/inspiration om dagen
Vegetarisk eller plantebaseret morgenmad og aftensmad (halvpension)
Adgang til alle faciliteter på Cal Reiet
2 undervisere til rådighed alle dagene

Ikke med i prisen
Fly til og fra Palma (ca. 1.100DKK))
Transfer fra PMI til Cal Reiet (2 x 17€)
Frokost (kan tilkøbes på resortet)
Skønhedsbehandlinger og massage hos Cal Reiet kan tilkøbes – gerne inden afrejse.

Om Cal Reiet
Cal Reiet er en elegant og landlig mansion fra 1881, som er blevet stilfuldt og gennemført renoveret og omdannet til et tjekket og afslappet retreat i en enkel og uformel ånd. Ejendommen består af hovedbygningen, som danner den elegante ramme for dit ophold, og herudover er der to gæstehuse. Hotellet rummer 15 værelser og suiter; 10 Deluxe Rooms i hovedhuset, som er mellem 28 og 33m2 og to gæstehuse, der består af 1 og 2-værelses Chic Suites med komplette køkkener og private terrasser. Der er handicap faciliteter/rum.

Cal Reiet er på mange måder en oase. Man er ikke et sekund i tvivl om at der er lagt meget energi og hjerte i dette sted, for at få det til at blive den fantastiske ramme, som det er i dag. Morgenmads og middags området ligger i det smukke pool område, og tilbyder et sundt, lækkert og friskt køkken. Cal Reiet køber organisk, økologisk og lokalt i videst muligt omfang. Maden er i udgangspunktet vegetarisk med enkelte undtagelser i form af æg og ost til morgenmad. En del af grøntsagerne høstes fra Cal Reiets egne marker.

Yogasalen ligger ved det store, åbne poolområde, og her finder du også en mindre fitness afdeling. Cal Reiet tilbyder herudover over både skønhedsbehandlinger, healing og massage under åben himmel, når du har fri for undervisning og træning. Du kan se de forskellige muligheder på Cal Reiets hjemmeside under menuen Treatments. Ellers er der rig mulighed for at slappe ved den kæmpe 20 meter pool eller på en af de mange små terrasser og opholdssteder på resortet.

Alle værelser og suiter er af særdeles høj kvalitet og udstyret med:
Gratis WiFi/Internet
Aromaterapi badeværelsesfaciliteter
Badekåber
Hårtørrer
Sikkerhedsboks
Air condition
Ventilator i enkelte værelser
Mulighed for ekstra sovesofa i 5 værelser
Europæiske strømstik og USB stik

Program:
Dette er ikke et traditionelt yoga retreat og det er heller ikke udelukkende et spirituelt retreat. Dette retreat handler om din krop, din sjæl og om bevægelse. Jeg kan godt lide ordet bevægelse, fordi det rummer så meget mere end en specifik træningsform. Du kan bevæge din krop på en måde, som den godt kan lide. Og du kan bevæge dig selv som menneske. Bevægelighed er det modsatte af fastlåsthed, og at kunne bevæge sig på flere plan er en god ting at evne som menneske. 

Du kommer til at opleve alle former for bevægelse på Soul Camp.

Vi starter dagen roligt med ”Move&Meditate” og en rolig gå- eller løbetur. Herefter en Soul Drink og en times bevægelse. Så spiser vi morgenmad og slapper af i 2 timer. I løbet af dagen har vi fysisk træning i form af pilates, yoga, barre og løb/gang med gode, lange pauser imellem. 

Alt er naturligvis frivilligt – man kan altid vælge at gå en tur i byen eller bare slappe af.

Se hele programmet på Soul Camp Factsheet – download det her

Når du kommer: Vi ankommer sent og der står middag klar til dig, når du ankommer ved 20 tiden. 

Når du rejser: Du er velkommen til at tilbringe hele dagen på resortet efter check-out. Der er transfer til 17€.

Dine værter:
Instruktører på ugen er Kristina Trolle og Martin Delfs. Kristina underviser i yoga, pilates, barre og funktional træning. Martin underviser i yoga med bl.a. lydhealing. Hver morgen er der 20 minutters ”Move&Meditate” hvor vi starter dagen i ro og sætter fokus, hvorefter der er løb/gåture inden træning og morgenmad. Herefter går dagens træningsprogram i gang. Om aftenen mødes vi efter middagen til Soul Talks og meditationer, hvor vi kommer omkring nogle af de udfordringer, der er ved at være i en krop her på jorden.

Kristina Trolle
Kristina Trolle er forfatter, inspirator og iværksætter. Hun er en fremtrædende skikkelse i den danske sundhedsbranche og har gennem 20 år rådgivet og coachet en lang række danske personligheder. Kristina udgav bogen SilikoneSjæl i 2015, hvor hun gjorde op med de mange fordomme om skønhed og idealer, som mange kvinder lider under. Spiritualitet er en central del af Kristinas forfatterskab og professionelle liv, hvor hun blogger, udvikler træningsformer og livsstilsprodukter samt afholder retreats, der alle viser vej til sjælefred. 

Martin Delfs
Martin mødte yogaen i 2014, hvilket startede en lang uddannende rejse på såvel emotionelt som intellektuelt plan – fokus blev hurtigt at blive underviser selv.
I 2014 tog Martin dem første af flere uddannelser i Yin Yoga hos Victor Chang i Singapore. Derefter rejste han til Indien og studeres yogaen som såvel livsstil som fysisk praksis og tog en grunduddannelse i Hatha yoga i løbet af 2015. Martin har netop afsluttet endnu en Yin uddannelse i København med Victor Chang. Martin underviser på dansk. Martin tilbyder derudover behandlinger med lydheling og afspændende massage.

Spørgsmål:
Hent det 18 siders PDF factsheet, som besvarer alle spørgsmål og viser dig alle hjørner af retreatet.

Har du spørgsmål, så skriv på min mail, kristina@wholewoman.dk, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

I mellemtiden kan du få en forsmag af Cal Reiet på deres egen hjemmeside her: http://calreiet.com/en/

Ja tak - Jeg vil gerne høre mere

Hel det i dig selv, der gør,
at du føler dig halv.

Whole Woman Wisdom