Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Whole Woman Living

 • 795 DKK1.595 DKK

  WHOLE WOMAN SPEJL

  At spejle sig er at se sig selv, med alt hvad det rummer. Det smukke, det grimme, alt det du har gemt væk, og alt det der er under overfladen. Dette spejl er skabt for at minde dig om, hvem du er. Hver eneste dag. Det er skabt for at motivere dig til at leve dit liv, gennem dit hjerte og din intuition. Spejlet symboliserer dit tredje øje - evnen til at se klart, og det inviterer dig til at kigge indad i stedet for udad. De tolv blade på spejlet symboliserer de 12 kronblade på lotusblomsten som er et symbol på renhed, skønhed, visdom og sandhed. Når du kan se dig selv, kan du se andre. Obs: Vores 1. sorteringsspejl er udsolgt, men kan forudbestilles og sendes når det er på lager igen i december.
  795 DKK1.595 DKK
  795 DKK1.595 DKK
 • 75 DKK

  Whole Woman A3 Posters (11 motiver)

  Whole Woman Posters påtrykt udvalgte ord fra mine taknemmelighedskort - der er 11 varianter at vælge imellem. Ordene er kalligraferet individuelt, og trykt på hvert sin plakat i format A3 (420x297). Teksten er trykt i guld, og alle plakater har hver deres farve, som passer godt til hinanden. Sæt de ord, du er mest taknemmelig for i ramme, og hæng dem op derhjemme, i sommerhuset eller på arbejdet. Hæng dem hvor de gør gavn for dig.
  75 DKK
  75 DKK
 • 195 DKK

  Sæt på 11 Whole Woman Kort

  Sæt med 11 Whole Woman kort påtrykt udvalgte ord fra mine taknemmelighedskort. Ordene er kalligraferet individuelt, og trykt på hvert sit kort i format A5 (210x148). Teksten er trykt i guld, og alle kort har hver deres farve, som passer godt til hinanden. Sæt de ord, du er mest taknemmelig for i ramme, stil dem op derhjemme eller brug dem som kort til en, der har brug for det. Kortene sælges kun som sæt. Du kan købe dem enkeltvis som A3 posters.
  195 DKK
  195 DKK
 • 149 DKK

  Holder til røgelsespinde

  ,
  Holder til røgelsespind i rosenkvarts, som bidrager til et smukt ritual med dine røgelsespinde. Stenen er lavet af rosenkvarts, som er den ultimative kærlighedssten. Den tiltrækker kærlighed og gør det lettere for dig at tage imod den. Den healer hjertesorg blidt og kærligt. Den hjælper dig med at elske dig selv og give kærlighed til mennesker omkring dig. En blid sten, der bringer harmoni og positiv energi i dit liv. En perfekt kombination sammen med vores forskellige røgelsespinde: Patchouli, Cedarwood, Frankincense og Sandalwood - find dem her: https://www.wholewoman.dk/vare/incensesticks/ 
  149 DKK
  149 DKK
 • 129 DKK

  TO-GO KOP “AWAKENING”

  To-Go bambuskop til din kaffe, te eller anden drik med ”to go” drikkelåg. Koppen er fremstillet af bambus og majsstivelse samt andre naturlige materialer og kan uden problemer tåle en tur i opvaskemaskinen.
  • Kan indeholde 250ml
  • Vegan
  • Genanvendelig
  • Fri for BPA, ftalater og pesticider

  Intentionen med koppen er at hjælpe dig med at vågne.

  Du kan nyde din morgenkaffe eller tage din kaffe  og whole woman budskabet med på vejen.

  Vi lever i en verden, hvor det er så let at blive afledt.

  Koppen med det tredje øje minder dig på, at du er mere end din krop, og husker dig på, at lytte til din intuition.

  Den opfordrer dig til at nyde, både kaffen og livet samtidig med at du vågner.

  Vågner op til dagen og vågner op til bevidstheden om, at du er en sjæl, der bor i en krop.

  129 DKK
  129 DKK
 • 79 DKK

  Tote bag

  Whole Woman Totebag - cremefarvet. Perfekt til hverdagsbrug, småindkøb en tur i parken eller på stranden. Tasken er i 100% bomuld, og har Whole Woman logoet og teksten "BE THE CHANGE" trykt i guld. Størrelse: 38 x 43 cm.
  79 DKK
  79 DKK