Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Vi er her for at lære. Det er jeg overbevist om 🌈

Vi er her for at lære. Det er jeg overbevist om 🌈
13. september 2020 Kristina Trolle
I Kristina Trolle, Spiritualitet

Vi er her for at lære. Det er jeg overbevist om 🌈

Alle vores relationer og alle de situationer, vi havner i, er opgaver i at følge sit hjerte og sin indre stemme – og kærligheden. Vi skal både lære store og små ting, og der findes ingen tilfældigheder. Livet er en skole og indtil du består, må du gå klassen om. Det er både i relationer til andre mennesker, men også i relationen til os selv og vores mønstre. Vi kommer ganske enkelt ikke videre i livet og livsprocessen, før vi går igennem vores udfordringer, i stedet for udenom dem.

Vi kommer alle ind i livet med opgaver der skal løses, og mønstre, der skal brydes. Formålet er netop at få kærligheden til at forene sjæl og krop – at finde ud af, at skatten ligger gemt inde i dig, og at skatten er den ubetingede kærlighed. Til dig selv og alle andre. Min ven Lars Muhl siger: Skatten er inden i dig, så det nytter ikke at lede udenfor.

At leve i ubetinget kærlighed og i samklang med universet, lyder lettere end det er. Det er ikke bare svært, men fucking svært. Et godt, første skridt er bevidstheden om, at vi går i skole her på jorden. Det er så let at blive opslugt af alt det, der foregår i verden(med rette!), at vi glemmer hvem vi er, hvorfor vi er her, og hvor vi er på vej hen. Vi glemmer den overordnede opgave og fortaber os i små hverdags dramaer. Men hvis vi er bevidste om, at vi er her for at lære, bliver det nemmere at tage skridtene hver dag, i tillid til, at vi bliver klogere og mere hele af at tage det hele med, både det sure og det søde.

Kærligheden siger også nej nogen gange, det er vigtigt at huske. At sætte foden ned eller sige nej kan være lige så stor en kærlighedshandling som det modsatte. Lyt til dit hjerte ❤️🙌🏻