Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
YOGA PANTS

YOGA PANTS

449 DKK

Højtaljede, sorte yogabukser med hul til hæl og tæer. Bukserne er i særdeles god kvalitet, og er lavet af  80% polyamideog 20% elasthan. Solen er trykt på lænden i guld og minder dig på, at du ikke skal præstere på yogamåtten – du skal bare være.

Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om at trække vejret og leve livet fuldt ud med vished om at du er perfekt, præcis som du er.

Bemærk: De er små i størrelserne, så vælg en størrelse op.

 

Clear
Varenummer (SKU): 0018 Kategori:
000

Fuldend looket

 • Sale
  649 DKK 520 DKK

  WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

  649 DKK 520 DKK

  WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

  Vi har skabt denne yogamåtte for at minde dig om at slippe behovet for at præstere. Behovet for at præstere opstår, når du tror, at du skal kunne noget særligt for at være noget værd. Det opstår, når du glemmer hvor fantastisk, du er bare ved at være den, du er. Yoga er en fysisk og åndelig rejse. Den handler om at komme ud af hovedet og være tilstede i kroppen. Yogamåtten med solen minder dig om, at du ikke behøver sammenligne dig med andre. Du er nok. Namasté   Yogamåtten er lavet af naturgummi, som er miljøvenligt, og der er ikke tilsat nogen former for kemi eller aroma i produktionen. Den er 184 cm lang og 5 mm tyk.
  649 DKK 520 DKK
 • 299 DKK

  T-SHIRTS

  299 DKK

  T-SHIRTS

  Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om at trække vejret og leve livet fuldt ud med vished om at du er perfekt, præcis som du er. Solen er trykt i guld på brystet af denne oversize T-shirt i 100% bomuld. Fås i 8 farver: White, Raven Black, Bordeaux, Petrol, Light Rose, Light Blue, Green og Light Green. Husk det er en oversize T-shirt - det er meningen, at den skal sidde løst på dig.

  299 DKK
 • 259 DKK

  TANK TOPS

  259 DKK

  TANK TOPS

  Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om at trække vejret og leve livet fuldt ud med vished om at du er perfekt, præcis som du er. Solen er trykt i guld på brystet af denne lysgrå oversize tank top i 100% bomuld. Husk det er en oversize top - det er meningen, at den skal sidde løst på dig.

  259 DKK

På lænden sidder solen med det tredje øje, der er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om, at trække vejret og leve livet med vished, om at du er perfekt, præcis som du er. 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse

Small (36), Medium (38), Large (40), X-Large (42), XX-Large (44)