Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
TANKEBOG

TANKEBOG

175 DKK

Hardback tankebog i farven lilla på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A5 format, og måler 22 cm x 15,5 cm x 2 cm. Obs: Der er desværre en trykfejl i bogen hvor der står “i bogen finder du også hist og pist øvelser, inspiration og opfordringer” – dette er ikke korrekt. Hvis du ønsker øvelser, inspiration og opfordringer, så skal du købe Dagens Tanker i stedet.

Denne bog er skabt som holdeplads for dine tanker. Både de store og de små, de smukke og de grimme, dem uden mening og dem, der virker geniale i øjeblikket. Uanset hvad dine tanker vil dig, gør de alle det samme: De får dig til at blive oppe i hovedet i stedet for at komme ned i kroppen, mærke åndedrættet og finde indre ro.

Forestil dig derfor, at hver gang du fylder en tom side i bogen, parkerer du en række tanker. Du slipper ideen om, at du skal regne alt ud og giver selv lov til bare at være med det, der nu er. Du tømmer hovedet for det, du vil have, og lader dig fylde op af taknemmelighed over det, du allerede har. Overgiver dig til nuet. Lyder det ikke dejligt?

Og bare rolig, dine tanker løber ingen vegne. Du har jo selv skrevet dem ned her i bogen, som du altid kan have med dig og altid tage frem.

På lager

Varenummer (SKU): 491 Kategorier: ,
000

Yderligere information

Vægt 1 kg