Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
TAKNEMMELIGHEDSBOG

TAKNEMMELIGHEDSBOG

149 DKK

Hardback Taknemmeloghedsbog i farven nude på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A6 format og måler: 15,5 cm x 11 cm x 2.5 cm.

Denne bog er skabt for at guide dig og inspirere dig til et liv i taknemmelighed, kærlighed og glæde. Taknemmeligheden er ligesom en muskel, der skal trænes for at holde sig stærk. Når taknemmelighed er en del af dit liv, vil du mærke, hvordan det gør alting lettere, hvordan god energi flyder i dit liv, og hvordan du lyser og tiltrækker de, for dig, rigtige mennesker, omstændigheder og kærlighed i dit liv.

På lager

Varenummer (SKU): 0021-1-1-1 Kategori:
000

Sådan bruger du bogen: Skriv 5 ting, store som små, som du er taknemmelig for hver aften, inden du lægger dig til at sove. Det kan være ting, der er sket i løbet af dagen, eller ting du bare generelt er taknemmelig for. Det vil hjælpe dig med at holde fokus på alt det gode i dit liv, og fjerne fokus fra det mindre gode eller negative, der måske fylder. Når fokus er på det positive, tiltrækker det endnu mere positivt, og det bidrager til en hverdag fyldt med mening og glæde.

Yderligere information

Vægt 1 kg