Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE WOMAN SPEJL

WHOLE WOMAN SPEJL

795 DKK

At spejle sig er at se sig selv, med alt hvad det rummer.

Det smukke, det grimme, alt det du har gemt væk, og alt det der er under overfladen. Dette spejl er skabt for at minde dig om, hvem du er. Hver eneste dag. Det er skabt for at motivere dig til at leve dit liv, gennem dit hjerte og din intuition. Spejlet symboliserer dit tredje øje – evnen til at se klart, og det inviterer dig til at kigge indad i stedet for udad. De tolv blade på spejlet symboliserer de 12 kronblade på lotusblomsten som er et symbol på renhed, skønhed, visdom og sandhed.

Når du kan se dig selv, kan du se andre.

Obs: Vores 1. sorteringsspejl er udsolgt, og kommer først på lager igen senere på året.

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
000

Spejlet er er 45 cm i diameter, og skåret af 57 perfekt skårne spejlglas i 4 forskelligtfarvede toner, som tilsammen giver en smuk helhed, både som spejl og dekoration. Bagsiden er af træ og ovenstående tekst står på bagsiden af spejlet. Solidt ophæng på bagsiden.

Jeg har modtaget en sending af spejlene, som desværre har små limfejl særligt i ringen af spejle. Det ligner patina, som man typisk ser på spejle af ældre dato, men spejlet fejler ingenting. Jeg sælger disse spejle til halv pris, så længe lager haves. Se billeder markeret med “2. sortering” for at se forskellen fra 1. sortering, som selvfølgelig er perfekte og helt fejlfri.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Spejl

1. sortering, 2. sortering