Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Whole Woman Hand and Body Soap

Whole Woman Hand and Body Soap

199 DKK

Lækker, blød flydende hånd- og kropssæbe med en skøn duft af patchouli, vanilje og appelsin. Sæben skaber velvære samtidig med, at sæben rengør krop og hænder mildt uden at udtørre. 

500 ml.

Håndlavet
100% økologisk og vegansk.

På lager

Varenummer (SKU): 489 Kategori:
000

Fuldend looket

 • 279 DKK

  Whole Woman Body Oil

  279 DKK

  Whole Woman Body Oil

  Plejende og nærende kropsolie med et højt indhold af antioxidanter og vitaminer. Genopretter og styrker hudbarrieren samt forfiner huden, så den får en smuk ensartet glød. Whole Woman Body Oil indeholder ferskenkerneolie og de æteriske olier af patchouli, vanilje og appelsin, som giver en skøn duft og følelse af velvære når du smører den på.  150 ml. 100% økologisk og vegansk.
  279 DKK
 • 279 DKK

  Whole Woman Parfumeolie

  279 DKK

  Whole Woman Parfumeolie

  Dejlig og jordnær parfumeolie som indeholder æteriske olier: Patchouli, vanilje og appelsin.  Patchouli er groundende og styrkende for sind og sjæl. Duften er er jordnær, let krydret, sensuel og dyb.  Vanilje understøtter et positivt sindsro og dufter sødt og krydret. Appelsin skaber en opløftet energi og er en frisk og let duft.  10 ml. 100% økologisk og vegansk.
  279 DKK

Love Yourself 

Håndlavet, økologisk hudpleje fremstillet i samarbejde med Vølve.

Ingredienser

Aqua, mipa-laureth sulfate, natrium chloride cocamido-propyl betaine, coco-glukocide, glycol distearate, glycerin, Pogostemon Cablin Leaf Oil* (patchouli)*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil* (appelsinolie), parfum (naturlig vanilje)