Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
DRØMMEBOG

DRØMMEBOG

149 DKK

Hardback drømmebog i grå på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A6 format, og måler 15,5 cm x 11 cm x 2.5 cm.

Alle mennesker drømmer, også de mennesker der ikke kan huske, at de har drømt noget. De fleste af os har prøvet at vågne op med en klar drøm i bevidstheden, hvorefter vi hurtigt glemmer den igen. Jeg er overbevist om, at vores drømme indeholder vigtige svar og budskaber til os. For at vi kan arbejde med dem, kræver det, at vi kan huske dem.

På lager

Varenummer (SKU): 492 Kategorier: ,
000

Denne bog er skabt for at hjælpe dig med at huske dine drømme, og for at få tilgang til alle de budskaber og den visdom, de rummer. Læg bogen på dit natbord, og skriv dine drømme ned, så snart du vågner. Jo mere du træner dig selv i at huske dine drømme, jo bedre bliver du til det, og jo mere kan du huske. Du kan også bede om svar i dine drømme. Stil et spørgsmål, der ligger dig på sinde, inden du lægger dig til at sove, og bed om at få svar i dine drømme. Bare bliv ved – det virker.

Drømme kan tolkes på mange måder, og der findes adskillelige spændende bøger om drømmetydning. Læg mærke til, hvad drømmen gør ved dig. Hvilke tanker og følelser vækker den i dig. Skriv det hele ned i bogen.

Yderligere information

Vægt 1 kg