Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE WOMAN BOGPAKKE

WHOLE WOMAN BOGPAKKE

473 DKK 375 DKK

Få hele sættet af Whole Woman notesbøger med 20% rabat:

Denne bogpakke med mine tre nyeste notesbøger  er til dig, som gerne vil skabe ritualer om dine tanker, drømme og taknemmelighed. De støtter dig, og er værktøjer, du kan bruge i din hverdag til at skabe handling, udvikling og forbindelse til dig selv.

Disse tre bøger er skabt for at hjælpe dig med:

  • Tankebogen: at skabe holdeplads for dine tanker.
  • Drømmebogen: at huske dine drømme, og for at få tilgang til alle de budskaber og den visdom, de rummer.
  • Taknemmelighedbogen: at guide dig og inspirere dig til et liv i taknemmelighed, kærlighed og glæde.
Varenummer (SKU): 0021-1-1-2 Kategori:
000

Hardback tankebog i farven lilla på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A5 format og måler 22 cm x 15,5 cm x 2.5 cm . Obs: Der er desværre en trykfejl i bogen hvor der står “i bogen finder du også hist og pist øvelser, inspiration og opfordringer” – dette er ikke korrekt. Hvis du ønsker øvelser, inspiration og opfordringer, så skal du købe Dagens Tanker i stedet.

+ Hardback drømmebog i farven grå på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A6 format og måler 15,5 cm x 11 cm x 2.5 cm.

+ Hardback Taknemmeloghedsbog i farven nude på 250 linjerede sider. Indbundet med guldtryk, guld på siderne og bogmærkesnor. Bogen er i A6 format og måler 15,5 cm x 11 cm x 2.5 cm

Bemærk at Taknemmelighedsbog og Drømmebog er i format A6, og Tankebog er i format A5.

Yderligere information

Vægt 1 kg