Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Whole Woman Body Oil

Whole Woman Body Oil

279 DKK

Plejende og nærende kropsolie med et højt indhold af antioxidanter og vitaminer. Genopretter og styrker hudbarrieren samt forfiner huden, så den får en smuk ensartet glød.

Whole Woman Body Oil indeholder ferskenkerneolie og de æteriske olier af patchouli, vanilje og appelsin, som giver en skøn duft og følelse af velvære når du smører den på. 

150 ml.

100% økologisk og vegansk.

På lager

Varenummer (SKU): 487 Kategori:
000

Fuldend looket

 • 199 DKK

  Whole Woman Hand and Body Soap

  199 DKK

  Whole Woman Hand and Body Soap

  Lækker, blød flydende hånd- og kropssæbe med en skøn duft af patchouli, vanilje og appelsin. Sæben skaber velvære samtidig med, at sæben rengør krop og hænder mildt uden at udtørre.  500 ml. Håndlavet 100% økologisk og vegansk.
  199 DKK
 • 279 DKK

  Whole Woman Parfumeolie

  279 DKK

  Whole Woman Parfumeolie

  Dejlig og jordnær parfumeolie som indeholder æteriske olier: Patchouli, vanilje og appelsin.  Patchouli er groundende og styrkende for sind og sjæl. Duften er er jordnær, let krydret, sensuel og dyb.  Vanilje understøtter et positivt sindsro og dufter sødt og krydret. Appelsin skaber en opløftet energi og er en frisk og let duft.  10 ml. 100% økologisk og vegansk.
  279 DKK

Brug kropsolien i stedet for almindelig bodylotion.

Brug olien på kroppen, gerne efter bad når huden er varm og fugtig. Spray et fint lag på huden, og lad olien trænge ind.

Olien fedter ikke og kan nemt påføres inden påklædning.

Love Yourself 

Håndlavet, økologisk hudpleje fremstillet i samarbejde med Vølve.

Ingredienser

Prunus persica (ferskenolie)*, Brassica Campestris Oleifera Oil (rapskimolie)* Pogostemon Cablin Leaf Oil* (Patuchouli)*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil* (appelsinolie), Parfum (Naturlig vanilje)*