Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE BODY FORLØB TIRS+TORS JUNI

WHOLE BODY FORLØB TIRS+TORS JUNI

1.500 DKK

Indhold: Whole Body er et eksklusivt træningsforløb i mit eget studie med maksimalt 10 deltagere og med barre som primær fokus. Træningen er kombineret i halvanden times intens og effektiv træning. Hver time afsluttes med meditation og afspænding. Alle kan deltage, uanset om man har prøvet det før.

Hvor: Du træner i mit store, nyindrettede og stemningsfulde træningslokale på Stockholmsgade 57 på 1. sal, 2100 København Ø. Her er to toiletter til omklædning. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter.

Hvornår: Undervisning hver tirsdag og torsdag kl. 17.30-19.00. Forløbet varer fra 2. juni og 4 uger frem til 25. juni 2020.

Pris: 1.500,- for alle 8 gange. Det er 125 kr. i timen. Tilmelding og betaling her på siden.

NB: Hvis du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, postnr, tlf & email-adresse i kommentarfeltet. 

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,
Kristina

Ikke på lager

000

Om Kristina Trolle: Jeg bruger mine 29 års erfaring med undervisning i bevægelse, og har i dette Whole Body forløb skabt et personligt og effektivt træningsprogram til dig bestående af barre suppleret med yoga og pilates øvelser. Hver time afsluttes med afspænding. Vi træner 2 gange om ugen, over sammenlagt 4 uger. Glæd dig!