Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE BODY FORLØB TIRS+TORS JUNI – MORGENHOLD

WHOLE BODY FORLØB TIRS+TORS JUNI – MORGENHOLD

1.000 DKK

Indhold: Whole Body er et eksklusivt træningsforløb i mit eget studie med maksimalt 10 deltagere og med barre som primær fokus. Træningen er en times intens og effektiv træning. Hver time afsluttes med meditation og afspænding. Alle kan deltage, uanset om man har prøvet det før.

Hvor: Du træner i mit store, nyindrettede og stemningsfulde træningslokale på Stockholmsgade 57 på 1. sal, 2100 København Ø. Her er to toiletter til omklædning. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter.

Hvornår: Undervisning hver tirsdag og torsdag kl. 8.30-9:30. Forløbet varer fra 2. juni og 4 uger frem til 25. juni 2020.

Pris: 1.000,- for alle 8 gange. Tilmelding og betaling her på siden.

NB: Hvis du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, postnr, tlf & email-adresse i kommentarfeltet. 

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,
Kristina

Ikke på lager

000

Om Kristina Trolle: Jeg bruger mine 29 års erfaring med undervisning i bevægelse, og har i dette Whole Body forløb skabt et personligt og effektivt træningsprogram til dig bestående af barre suppleret med yoga og pilates øvelser. Hver time afsluttes med afspænding. Vi træner 2 gange om ugen, over sammenlagt 4 uger. Glæd dig!