Taknemmelighedspakke

573 DKK 449 DKK

Denne produktpakke er til dig, som gerne vil skabe dit taknemmelighedsritual.

De støtter dig, og er værktøjer, du kan bruge i din hverdag til at skabe handling, udvikling og forbindelse til dig selv.

  • Taknemmelighedsbogen vil invitere dig til at skrive dine taknemmelighedstanker ned og inspirere dig til et liv i taknemmelighed, kærlighed og glæde.
  • De 43 taknemmelighedskort kan give dig åndelig vejledning hver dag. De vil hjælpe dig med at træne din taknemmelighed og huske at sætte pris på ting i din hverdag. Hver dag vil kortene guide dig til taknemmelige tanker. Træk et kort om morgenen og sig ordet på kortet højt flere gange i løbet af dagen – eller gentag det i hovedet.
  • En pakke Patchuli Røgelsespinde som hjælper med at rense dit hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket skaber ro og harmoni. Resultatet er en frisk og duftende oplevelse, der forbedrer atmosfæren og bringer et rum live.

“Det tager kun ganske få minutter, men dette ritual har gjort en betydelig forskel i mit liv, for hver eneste dag og for min evne til at kunne føle mig taknemmelig” – Kristina Trolle

Nyd inspiration
fra Kristina hver måned!
SKRIV DIT NAVN OG DIN EMAIL