Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
SOUND & MOVEMENT DAY RETREAT: SØNDAG DEN 22. NOV

SOUND & MOVEMENT DAY RETREAT: SØNDAG DEN 22. NOV

1.095 DKK

Dette 1-dags retreat afholdes af Kristina Trolle og Martin Delfs, som sammen vil føre dig igennem en hel dag med barretræning, yin yoga, lydhealing, mediation, afspænding og åndelig inspiration.

Udover de 4 timers undervisning får du en vegetarisk/plantebaseret frokost, og en goodiebag med bl.a. Whole Woman totebag og ”Dagens Tanker” notesbog.

Hvor: Eventet vil finde sted i Kristinas, nyindrettede og stemningsfulde træningslokale på Stockholmsgade 57 på 1. sal, 2100 København Ø. Omklædning er muligt.

Hvornår: Søndag den 1. november kl. 10:00-15:30. (Dørene åbner 9:50)

Pris: 1095 kr. pr. person.

Medbring venligst eget håndklæde og drikkedunk.

NB: Hvis du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, post nr., tlf & e-mailadresse i kommentarfeltet. Afmelding skal ske senest en uge før eventet, ellers bortfalder returretten. Du er dog velkommen til at give din plads videre til anden. Husk at informere os herom.

Har du nogle spørgsmål til eventen kan du altid skrive til info@wholewoman.dk

Vi glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,

Martin Delfs & Kristina Trolle ❤️

Ikke på lager

000

Programmet for workshoppen søndag den 22. november vil være følgende:

Kl. 10:00-12.00 Whole Body træning med Kristina Trolle

Kl. 12.00- 12.30 Let frokost

Kl. 12.30 – 13.00 Frisk luft og gåtur

Kl. 13.00 – 15.00 Yin Yoga, lydhealing og afspænding

Kl. 15.15-15.30 Afslutning og Q&A

Dine undervisere på workshoppen

Kristina Trolle er forfatter, inspirator og iværksætter. Hun er en fremtrædende skikkelse i den danske sundhedsbranche og har gennem 20 år rådgivet og coachet en lang række danske personligheder. Kristina har udgivet bøgerne SilikoneSjæl og Vægtløs, hvor hun gør op med de mange fordomme om skønhed og idealer, som mange kvinder lider under. Spiritualitet er en central del af Kristinas forfatterskab og professionelle liv, hvor hun blogger, udvikler træningsformer og livsstilsprodukter samt afholder retreats, der alle viser vej til sjælefred. Læs mere om Kristina på www.wholewoman.dk

Om Martin Delfs
Til daglig arbejder Martin med yoga, lydhealing, massage og afspænding. Han finder inspiration fra Yin Yogaens jordnære, rolige og afspændende stræk. Martins intention er at skabe opløftende og helende rum, hvor man sammen og uforstyrret gennem yoga, et roligt bevidst åndedræt og lydhealing, kan styrke ens egne iboende kvaliteter og skabe mere ro, frihed og bevæglighed i kroppen. Efterfølgende er der mulighed for at booke en massage med lydhealing. Læs mere om Martin på https://martindelfs.dk