Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Sommer Soul Camp, juni 2020

Sommer Soul Camp, juni 2020

2.995 DKK4.995 DKK

Whole Woman Soul Camp er for alle der har brug for at skabe ro og balance i sindet, kroppen og sjælen. På denne workshop vil der være ekstra fokus på at skabe forbindelse til vores krop og sjæl, så du kan leve dit fulde potentiale. Denne workshop finder sted over 3 dage fra d. 5. juni til den 7. juni 2020 i Smidstrup tæt på Gilleleje 200 m fra stranden.

Vi har udsolgt af sovepladser, men du kan stadig deltage i programmet og sove hjemme. 

Clear
Varenummer (SKU): 0006-1-1-2-1 Kategori:
000

Dette weekend retreat er for dig der gerne vil gøre noget godt for din din krop og sjæl. Måske er du på den spirituelle vej, måske er du ikke, det betyder ikke noget. Vigtigst er det, at du er åben overfor, at se og gøre tingene på en ny måde. Undervisningen vil være en blanding af yoga og pilates samt øvelser og oplæg ledet af mig. Vi skal gå ture, spise sund mad, bade i havet, meditere, træne og praktisere stilhed. Vi vil skabe fokus på at mærke os selv og vores krop, og kickstarte sommeren med en stærk krop og et afbalanceret sind.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Med i prisen

  • 2,5 dages undervisning
  • 19 timers træning/yoga/mediation/åndelig inspiration fordelt på 3 dage.
  • Vegetarisk/plantebaseret morgenmad og frokost lørdag og søndag samt middag fredag og lørdag
  • Goodie bag med bla. Whole Woman kanvastaske, remindersmykke og ”Dagens Tanker” notesbog.

Om huset i Smidstrup
Huset er et magisk og intimt helle i sommerlandet, som skaber en energi der giver plads til både bevægelse og refleksion. 

Her er god plads og mulighed for at være sammen, men også for at trække sig. Huset ligger helt privat og stille. Der er to yogaterrasser, når sæsonen er til det, den ene er helt aflukket og i læ. Indendørs har vi yogasal foran pejsen. Grunden er helt skærmet til naboer, og ligger blot 200 meter fra vandet. Huset har god plads til os og har store, lyse rum. Kæmpe fællesrum med pejs, hvor vi laver øvelser, meditation og træning. Gode lounge områder inde og ude, og lækre badeværelser. Der er god plads til 10 personer, fordelt på 5 dobbeltværelser.

Et stenkast fra retreatet ligger Smidstrup Strand, hvor du kan bade i havet eller bare nyde den smukke natur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Værelser
Alle værelser er store, mellem 15 og 20m2, og  af særdeles høj kvalitet.  Du bor som udgangspunkt på et dobbeltværelse. Du har fri adgang til fiber WiFi/Internet, og der er gulvvarme i hele huset. 2 af værelserne ligger i huset, og 2 af værelserne ligger i helt nybyggede og fuldt isolerede annekser, som ligger i umiddelbar forlægelse af hovedhuset. Alle fire værelser er fuldstændig ens.

Det er muligt at booke et enkeltværelse mod et ekstra tillæg på 1000 kr.

Når du kommer:
Vi tjekker officielt ind på retreatet når vi er ankommet fredag eftermiddag.

Om Kristina Trolle
Kristina Trolle er forfatter, inspirator og iværksætter. Hun er en fremtrædende skikkelse i den danske sundhedsbranche og har gennem 20 år rådgivet og coachet en lang række danske personligheder. Kristina har udgivet bøgerne SilikoneSjæl og Vægtløs, hvor hun gør op med de mange fordomme om skønhed og idealer, som mange kvinder lider under. Spiritualitet er en central del af Kristinas forfatterskab og professionelle liv, hvor hun blogger, udvikler træningsformer og livsstilsprodukter samt afholder retreats, der alle viser vej til sjælefred. Læs mere om Kristina på www.wholewoman.dk

Pris:
Prisen er 3.995 kr. pr. person i et dobbeltværelse. Retreatet er inkl. vegetarisk halvpension; morgenmad og aftensmad, og naturligvis undervisning i rigelige mængder: ialt 19 timers undervisning/meditation, heraf 10 timer om lørdagen.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål, så skriv på min mail, info@wholewoman.dk. Når du tilmelder dig, bliver du medlem af en lukket facebook gruppe til alle deltagere, så du kan se hvem du skal afsted med. 

Jeg glæder mig til at se dig,

Kh. Kristina

SaveSave

Yderligere information

Vægt 1 kg
Værelsestype

Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Uden overnatning