Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

649 DKK 389 DKK

Vi har skabt denne yogamåtte for at minde dig om at slippe behovet for at præstere. Behovet for at præstere opstår, når du tror, at du skal kunne noget særligt for at være noget værd. Det opstår, når du glemmer hvor fantastisk, du er bare ved at være den, du er. Yoga er en fysisk og åndelig rejse. Den handler om at komme ud af hovedet og være tilstede i kroppen.Yogamåtten med solen minder dig om, at du ikke behøver sammenligne dig med andre. Du er nok. Namasté

Whole Woman yogamåtten er af lækker og høj kvalitet, og dens struktur, skridsikkerhed og soliditet er helt i særklasse. Yogamåtten er lavet af naturgummi, som er miljøvenligt, og der er ikke tilsat nogen former for kemi eller aroma i produktionen. Den er 184 cm lang og 5 mm tyk.

Spar 40%: Vi rydder op på vores varelager, og har derfor sat vores lækre yogamåtte ned med hele 40%, fra 649,- til 389,-, så vi kan få frigjort plads til andre varer.

På lager

Varenummer (SKU): 486 Kategorier: ,
000

Sådan passer du på din Whole Woman Yogamåtte

En god regel er at rengøre yogamåtten med en fugtig klud og en smule vand fra hanen og sæbe før og efter brug. Husk at tørre efter når måtten ligger fladt, så måtten ikke bliver glat. Brug ikke rengøringsprodukter, der indeholder æterisk olie eller olieholdige ingredienser.

De fine lufthuller på overfladen på yogamåtten gør den hurtigtørrende. Efter træning skal du blot lægge den fladt et ventileret sted, så hele måtten kan tørre.

Når måtten ikke er i brug, og skal rulles sammen, skal du rulle den sammen med logoet vendt udad, for at forhindre rynker i overfladen.

Vær opmærksom på at yogamåtten er lavet i et materiale, der kan optage fugt. Det gør den følsom overfor pletter, især oliepletter. Så undgå olie på kroppen under træning.

Når yogamåtten er helt ny, vil den lugte af naturgummi. Det skyldes at vi ikke tilføjer kemi og aroma i produktionen. Naturgummi er miljøvenligt og sundt. Lugten forsvinder af sig selv efter et par uger.

Yderligere information

Vægt 1 kg