Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
NYHED: Whole Woman Krystalsæt

NYHED: Whole Woman Krystalsæt

240 DKK

Whole Woman Krystalsæt – dette unikke krystalsættet er skabt til dig, der vil have ro, styrke, forandring og kærlighed i dit liv.

Det består af 5 sten, med særligt udvalgte energier til dig: Ametyst åbner dig for den spirituelle verden. Bjergkrystallen er en mesterkrystal, der renser for støj i dit liv, og giver dig udsyn og balance. Malakit hjælper dig med transformation og forandring på din rejse. Rosenkvarts er en kærlighedssten, der både styrker selvkærligheden og din evne til at tage andres kærlighed til dig ind. Og endelig er der Sodalit, der giver dig overblik og mental styrke.

Læs mere om de enkelte krystaller længere nede på siden.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 60-0 Kategorier: ,
000

Fuldend looket

 • 49 DKK

  WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

  ,
  49 DKK

  WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

  ,
  Naturlige og bæredygtige Whole Woman røgelsespinde i 4 forskellige duftvarianter, Patchouli, Cedarwood, Frankincense og Sandalwood.
  Røgelse hjælper med at rense vores hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket gør vores dag og liv mere harmonisk og roligt. Resultatet er en frisk og duftende oplevelse, der forbedrer atmosfæren og bringer et rum live. Det virker lige med det samme.
  Disse røgelsespinde består af aromatiske plantematerialer, kombineret med naturlige, æteriske olier. Hver pakke indeholder 10 røgelsespinde, der holder 50 minutter hver. Du kan læse mere om hvad de består af og hvordan de er produceret længere nede i teksten. Vi fører også en fin lille holder i rosenkvarts til røgelsespindene. Find den her: https://www.wholewoman.dk/vare/holder-til-roegelsespinde/
  49 DKK
 • 149 DKK

  Holder til røgelsespinde

  ,
  149 DKK

  Holder til røgelsespinde

  ,
  Holder til røgelsespind i rosenkvarts, som bidrager til et smukt ritual med dine røgelsespinde. Stenen er lavet af rosenkvarts, som er den ultimative kærlighedssten. Den tiltrækker kærlighed og gør det lettere for dig at tage imod den. Den healer hjertesorg blidt og kærligt. Den hjælper dig med at elske dig selv og give kærlighed til mennesker omkring dig. En blid sten, der bringer harmoni og positiv energi i dit liv. En perfekt kombination sammen med vores forskellige røgelsespinde: Patchouli, Frankincense og Sandalwood - find dem her: https://www.wholewoman.dk/vare/incensesticks/ 
  149 DKK

Ametyst
Ametyst er den afslappende lilla krystal

Energi: Ametyst er den ultimative spirituelle sten. Den åbner dig for den spirituelle verden på en tryg og god måde, der lader dig finde vej i dit eget tempo. Ametyst kan hjælpe dig med at åbne dit tredje øje og dit kronechakra for Universets energi og aktivere dine clairvoyante evner. Rå Ametyst udsender beroligende og trygge energier, der understøtter en god nattesøvn og beskytter mod mareridt. Den er derfor fantastisk at have liggende i sit soveværelse.

Chakra: Pande og Krone
Stjernetegn: Jomfruen, Stenbukken, Vandmanden & Fisken
Affirmation: Jeg er åben – Jeg er modtagelig for den spirituelle verden og er ét med Universet

Bjergkrystal
Bjergkrystal er den rene gennemsigtige krystal

Energi: Bjergkrystal er Mesterkrystallen over dem alle. Den styrker og renser spirituelle energier omkring dig, også fra krystaller. Den åbner dig, så du kan tage imod energi og lærdom fra undervisere og healere. Den bringer harmoni og balance i dit liv. Den styrker alle energivibrationer og kan derfor bruges til at booste effekten af andre krystaller, især ved krystaloplæg og eliksirer. Men Bjergkrystal kan også styrke negativ energi og energimæssige ubalancer, så sørg for at rense dig selv og dine krystaller for negativ energi, før du bruger Bjergkrystal.

Chakra: Rod, Hara, Solar Plexus, Hjertechakra, Hals, Pande, Krone
Stjernetegn: Vædder, Tyr, Tvillinger, Krebs, Løve, Jomfru, Vægt, Skorpion, Skytte, Stenbuk, Vandmand, Fisk

Malakit
Malakit er den spændende krystal med smukke bølgende mønstre i forskellige nuancer

Energi: Malakit er den ultimative transformationssten. Den støtter dig i en nødvendig forandringsproces og skubber dig nærmest nådesløst fremad. Til gengæld hjælper Malakit også dine logiske processer i dit energiarbejde. Den er med til at rense dine chakra’er og fjerne blokeringer, dårlig energi og uhensigtsmæssige mønstre. Det gør den bl.a. ved at absorbere den negative energi for dig, så Malakit skal renses mere end dobbelt så ofte som andre sten. Ellers kan den blive overfyldt og flyde over med negativ energi.
Malakit er ikke en traditionel kærlighedssten. Men den kan hjælpe dig med at slippe nogle af de mønstre, der holder dig tilbage fra at finde kærligheden. Det er en virkelig stærk energisten, så tag den kun med dig, hvis du er villig til at arbejde aktivt med din egen energi.

Chakra: Solar Plexus & Hjertechakra
Stjernetegn: Skorpionen & Stenbukken
Affirmation: Jeg er klar til forandring – Jeg er parat til det skift, der er på vej. Jeg er tryg og støttet i at møde det nye, der kommer

Rosenkvarts
Rosenkvarts er den kærlige lyserøde krystal

Energi: Rosenkvarts styrker og healer dit hjerte og hjælper dig med at komme over hjertesorger. Den udsender stærke kærlighedsenergier, der kan skabe et harmonisk og forstående rum. Rosenkvarts hjælper dig med at elske dig selv mere og lade dig elske af andre. Det er en blid sten, der bringer harmoni og en positiv, blid og feminin energi i dit liv. Den åbner også op for dine clairvoyante evner. Rosenkvarts er særlig praktisk at have placeret rundt om i dit hjem, da den skærmer dig mod de skadelige stråler fra mobiltelefoner, tablets, computere og fjernsyn.

Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Tyren & Vægten
Affirmation: Jeg er kærlighed – Jeg er værd at elske. Kærlighed strømmer igennem mig. Jeg er klar til at slippe paraderne, så jeg kan elske og lade mig elske af andre.

Sodalit
Sodalit er den rolige blå krystal med hvide meleringer/inklusioner
Energi: Sodalit styrker dit intellekt og giver dig et solidt overblik og mental styrke til at klare de fleste situationer. Sodalit optimerer din logiske sans og din selvtillid. Den fjerner forvirring og blokeringer, der kan forhindre dig i at vælge de optimale løsninger.

Chakra: Hara & Hals
Stjernetegn: Skytten
Affirmation: Jeg er inspireret – Jeg er i ro . Jeg har overblik og balance til at stole på min og ved i mig selv, at jeg har de rette svar