Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
MORGENMADSEVENT: LØRDAG DEN 16. JAN (UDSOLGT)

MORGENMADSEVENT: LØRDAG DEN 16. JAN (UDSOLGT)

499 DKK

Kom med til en hyggelig og inspirerende formiddag med træning, sund morgenmad og soul talk med Kristina Trolle, som vil fortælle om sin personlige og erhvervsmæssige rejse og det at være en sund sjæl i en sund krop.

Indhold: Dette event afholdes af Kristina Trolle, som vil føre dig igennem en træning med det bedste fra barre, pilates og yoga. Alle kan være med uanset niveau.

Efter træningen spiser vi en sund vegetarbaseret morgenmad.

Formiddagen slutter af med en snak hvor Kristina fortæller om sin rejse fra stress, depression og angst til et helt nyt liv med nye værdier og et fokus på at mærke efter, vinde tillid og arbejde med både krop, sind og sjæl.

(Psst. Du får rabat på alle Whole Woman produkter til eventen)

Hvor: Eventet vil finde sted i Kristinas, nyindrettede og stemningsfulde træningslokale på Stockholmsgade 57, 2100 København Ø. Omklædning er muligt.

Hvornår: Lørdag den 16. januar 2021 kl. 9:00-12:00.

Pris: 499 kr. pr. person. Prisen inkluderer undervisning, morgenmad, oplæg med Kristina samt en lækker goodiebag (til en værdi af over 800kr.)

NB: Hvis du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, post nr., tlf & e-mailadresse i kommentarfeltet. Afmelding skal ske senest en uge før eventet, ellers bortfalder returretten. Du er dog velkommen til at give din plads videre til anden. Husk at informere os herom.

Har du nogle spørgsmål til eventen kan du altid skrive til info@wholewoman.dk

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,

Kristina ❤️

Ikke på lager

Kategorier: ,
000