Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
MAJ – SØNDAG – MORGENHOLD

MAJ – SØNDAG – MORGENHOLD

550 DKK

Indhold: Søndagstræning er to søndagsmorgener i mit eget studie med maksimalt 12 deltagere og med barre som primær fokus. Træningen er halvanden times intens og effektiv træning for jer med en travl hverdag. Hver session afslutter vi med meditation og afspænding. Alle kan deltage, uanset om man har prøvet det før.

Hvor: Du træner i min store og stemningsfulde barresal på Dr. Tværgade 6B, 1302 København K,  på 1. sal i baghuset. Her er to toiletter til omklædning. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter.

Hvornår: Undervisning foregår søndag den 9. maj og søndag den 23. maj kl. 9.00-10:30.

Pris: 1.000,- for alle 8 gange. Tilmelding og betaling her på siden.

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,
Kristina

NB: Når du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, postnr, telefon og email i kommentarfeltet. Afmelding skal ske senest en uge før start, ellers bortfalder returretten. Du er dog velkommen til at give din plads videre til anden. Husk at informere os dette.

Kun 8 tilbage på lager

000

Om Kristina Trolle: Jeg bruger mine 29 års erfaring med undervisning i bevægelse, og har i dette Whole Body forløb skabt et personligt og effektivt træningsprogram til dig bestående af barre suppleret med yoga og pilates øvelser. Hver time afsluttes med afspænding. Vi træner 2 gange om ugen, over sammenlagt 4 uger. Glæd dig!