Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
MAJ/JUNI – TIRS+TORS – AFTENHOLD

MAJ/JUNI – TIRS+TORS – AFTENHOLD

1.500 DKK

Indhold: Whole Body er et eksklusivt træningsforløb i mit eget studie med maksimalt 9 deltagere og med barre som primær fokus. Træningen er halvanden times intens og effektiv træning. Hver session afsluttes med meditation og afspænding. Alle kan deltage, uanset om man har prøvet det før.

Hvor: Du træner i min store og stemningsfulde barresal på Dr. Tværgade 6B, 1302 København K,  på 1. sal i baghuset. Her er to toiletter til omklædning. Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter.

Hvornår: Undervisning hver tirsdag og torsdag kl. 17.30-19:00. Forløbet varer fra 11. maj – 3. juni 2021.

Pris: 1.500,- for alle 8 gange. Tilmelding og betaling her på siden.

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,
Kristina

NB: Når du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, postnr, telefon og email i kommentarfeltet. Afmelding skal ske senest en uge før start, ellers bortfalder returretten. Du er dog velkommen til at give din plads videre til anden. Husk at informere os dette.

Kun 6 tilbage på lager

000

Om Kristina Trolle: Jeg bruger mine 29 års erfaring med undervisning i bevægelse, og har i dette Whole Body forløb skabt et personligt og effektivt træningsprogram til dig bestående af barre suppleret med yoga og pilates øvelser. Hver time afsluttes med afspænding. Vi træner 2 gange om ugen, over sammenlagt 4 uger. Glæd dig!