Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
LANGÆRMEDE T-SHIRTS

LANGÆRMEDE T-SHIRTS

380 DKK

Langærmet T-shirt i 100% bomuld af høj kvalitet. Solen er trykt i guld på ryggen på bagsiden af hjertet. Den minder dig på at give slip i mellem skulderbladene og gøre plads til bagsiden af dit hjerte.

Denne T-shirt fås i 4 farver: White, Ivy Green, Cloudy Rose og Navy Blue. Den er produceret under bæredygtige forhold i Portugal.

XS/S passer størrelse 34-38
M/L passer størrelse 38 -44

Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart.

Clear
Varenummer (SKU): 0030 Kategori:
000

Fuldend looket

 • Sale
  649 DKK 520 DKK

  WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

  649 DKK 520 DKK

  WHOLE WOMAN YOGAMÅTTE

  Vi har skabt denne yogamåtte for at minde dig om at slippe behovet for at præstere. Behovet for at præstere opstår, når du tror, at du skal kunne noget særligt for at være noget værd. Det opstår, når du glemmer hvor fantastisk, du er bare ved at være den, du er. Yoga er en fysisk og åndelig rejse. Den handler om at komme ud af hovedet og være tilstede i kroppen. Yogamåtten med solen minder dig om, at du ikke behøver sammenligne dig med andre. Du er nok. Namasté   Yogamåtten er lavet af naturgummi, som er miljøvenligt, og der er ikke tilsat nogen former for kemi eller aroma i produktionen. Den er 184 cm lang og 5 mm tyk.
  649 DKK 520 DKK
 • 259 DKK

  TANK TOPS

  259 DKK

  TANK TOPS

  Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om at trække vejret og leve livet fuldt ud med vished om at du er perfekt, præcis som du er. Solen er trykt i guld på brystet af denne lysgrå oversize tank top i 100% bomuld. Husk det er en oversize top - det er meningen, at den skal sidde løst på dig.

  259 DKK
 • 449 DKK

  YOGA PANTS

  449 DKK

  YOGA PANTS

  Højtaljede, sorte yogabukser med hul til hæl og tæer. Bukserne er i særdeles god kvalitet, og er lavet af  80% polyamideog 20% elasthan. Solen er trykt på lænden i guld og minder dig på, at du ikke skal præstere på yogamåtten – du skal bare være. Alle mine produkter er udviklet for at tilføre dit liv noget positivt. Solen med det tredje øje er symbolet på din indre kraft og din evne til at se klart. Den minder dig om at trække vejret og leve livet fuldt ud med vished om at du er perfekt, præcis som du er. Bemærk: De er små i størrelserne, så vælg en størrelse op.  
  449 DKK

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse

Extra Small/Small (34-38), Medium/Large (38-44)

Farver

White, Ivy Green, Cloudy Rose, Navy Blue