Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
KRYSTALKORT

KRYSTALKORT

375 DKK

Sættet består af 43 store energikort med hver deres energikrystal, og en tilhørende affirmation til hver dag. Kortene er kraftige og af høj kvalitet med blank overflade. Herudover får du en guide til hvordan du får mest glæde af dem, og hele sættet er pakket i en smagfuld, hvid opbevaringsæske med sølvtryk. Kortene er 95 mm brede og 140 mm høje.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 0013-1 Kategori:
000

Disse krystalenergikort består af 43 energikort med billeder af krystaller og en kraftfuld energiaffirmation for hver krystal.

De kan hjælpe dig med at finde styrke, når du er svag, med at finde vej, når du farer vild, og med at give dig tryghed når du føler dig usikker. Hver dag vil kortene guide dig til præcis den energi du vil have godt af at arbejde med idag og hjælpe dig med at mærke dig selv.

Træk et kort om morgenen og sig affirmationen højt flere gange i løbet af dagen – eller gentag den i hovedet, hvis du ikke er alene. Du kan også spørge kortene, hvad du har mest brug for lige nu og så vende det kort, din intuition viser dig vejen til. Har du den krystal, der er på kortet, kan du med fordel bære den med dig eller holde den i løbet af dagen.

Krystalkortene er udviklet af Crystal Lab.

Yderligere information

Vægt 1 kg