Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
JAN/FEB, TIRS+TORS – AFTENHOLD (UDSOLGT)

JAN/FEB, TIRS+TORS – AFTENHOLD (UDSOLGT)

2.000 DKK

Indhold: Whole Body er et eksklusivt 6-ugers træningsforløb i mit eget studie med maksimalt 9 deltagere og med barre som primær fokus. Træningen er halvanden times intens og effektiv træning. Hver træning afsluttes med meditation og afspænding. Alle kan deltage, uanset om man har prøvet det før eller ej.

Hvor: Du træner i mit store, nyindrettede og stemningsfulde træningslokale på Stockholmsgade 57 på 1. sal, 2100 København Ø. Her er to toiletter til omklædning. Da træningen foregår i Kristinas private hjem vil hendes to labrador hunde være til stede i lejligheden.

Hvornår: Undervisning hver tirsdag og torsdag kl. 17.30-19:00. Forløbet varer fra 5. januar og 6 uger frem til den 11. februar 2021.

Pris: 2000,- for alle 12 gange. Tilmelding og betaling her på siden.

NB: Hvis du booker til en eller flere personer, er det vigtigt, at du angiver navn, adresse, postnr, tlf & email-adresse i kommentarfeltet. 

Jeg glæder mig til at forkæle hele dig – din krop, dit sind og din sjæl.

Kærlig hilsen,
Kristina

Ikke på lager

000

Om Kristina Trolle: Jeg bruger mine 29 års erfaring med undervisning i bevægelse, og har i dette Whole Body forløb skabt et personligt og effektivt træningsprogram til dig bestående af barre suppleret med yoga og pilates øvelser. Hver time afsluttes med afspænding. Vi træner 2 gange om ugen, over sammenlagt 6 uger. Glæd dig!