Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

48 DKK49 DKK

NYHED! Naturlige og bæredygtige Whole Woman røgelsespinde i 4 forskellige duftvarianter, Patchouli, Cedarwood, Frankincense og Sandalwood.
Røgelse hjælper med at rense vores hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket gør vores dag og liv mere harmonisk og roligt. Resultatet er en frisk og duftende oplevelse, der forbedrer atmosfæren og bringer et rum live. Det virker lige med det samme.
Disse røgelsespinde består af aromatiske plantematerialer, kombineret med naturlige, æteriske olier. Hver pakke indeholder 10 røgelsespinde, der holder 50 minutter hver.
Clear
Varenummer (SKU): 0016-1-1 Kategori:
000
Whole Woman Røgelsespinde er håndlavet af træpulver, naturligt bindemiddel, duft og naturlige æteriske olier. Øko-bambusstænger rulles i pulveriseret træ og bindes sammen med en naturlig gummiharpiks. Herefter dyppes de i duftstoffer, der er blandet med 100% naturlige essentielle olier. Alle dufte er i overensstemmelse med IFRA (International Fragrance Association Brussels). Emballagen er håndlavet papir, og pindene opbevares i genanvendelige dobbelte poser for optimal aromabevarelse.
Whole Woman Røgelsespinde er Fair Trade certificeret. Der er ingen animalske ingredienser og ingen tilsatte skadelige kemikalier. Ingen trækul og ingen ftalater. Fremstillet i Indien af Maroma under bæredygtige forhold.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Dufte

Patchouli, Cedarwood, Frankincense, Sandalwood