Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

49 DKK

Naturlige og bæredygtige Whole Woman røgelsespinde i 4 forskellige duftvarianter, Patchouli, Cedarwood, Frankincense og Sandalwood.
Røgelse hjælper med at rense vores hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket gør vores dag og liv mere harmonisk og roligt. Resultatet er en frisk og duftende oplevelse, der forbedrer atmosfæren og bringer et rum live. Det virker lige med det samme.

Disse røgelsespinde består af aromatiske plantematerialer, kombineret med naturlige, æteriske olier. Hver pakke indeholder 10 røgelsespinde, der holder 50 minutter hver. Du kan læse mere om hvad de består af og hvordan de er produceret længere nede i teksten.

Vi fører også en fin lille holder i rosenkvarts til røgelsespindene. Find den her:
https://www.wholewoman.dk/vare/holder-til-roegelsespinde/

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
000

Fuldend looket

 • 349 DKK

  WHOLE WOMAN LYS

  ,
  349 DKK

  WHOLE WOMAN LYS

  ,
  Dit Whole Woman lys er fremstillet med økologisk soyavoks, og naturlige æteriske olier fra beroligende bergamotte og forfriskende mynte. Det indeholder også noter af patchouli som er styrkende for sind og sjæl. Duftene er blevet særligt udvalgt for at forstærke energien fra Sodalit krystallerne.
  Whole Woman lyset åbner dit sind til sikkert at tage de næste skridt i dit liv. Det styrker dit overblik og mentale styrke til at fjerne gamle negative mønstre, tvivl og blokader. Det giver dig beslutningskraft og giver dig styrke til at se dit sande og autentiske jeg i det bedst mulige lys.
  Sodalit krystallerne i lyset arbejder med rensende og mind-opening egenskaber fra de æteriske olier som støtter dig til at blive en stærkere og mere dynamisk udgave af dig selv.
  349 DKK
 • 375 DKK

  VISDOMSKORT

  ,
  375 DKK

  VISDOMSKORT

  ,

  Sættet består af 44 store affirmationskort i 3 farver og guldtryk. Kortene er kraftige og af høj kvalitet med blank overflade. Herudover får du en guide til hvordan du får mest glæde af dem, og hele sættet er pakket i en smagfuld, lys blå opbevaringsæske med guldtryk. Kortene er 95 mm brede og 140 mm høje.

  375 DKK
 • 149 DKK

  Holder til røgelsespinde

  ,
  149 DKK

  Holder til røgelsespinde

  ,
  Holder til røgelsespind i rosenkvarts, som bidrager til et smukt ritual med dine røgelsespinde. Stenen er lavet af rosenkvarts, som er den ultimative kærlighedssten. Den tiltrækker kærlighed og gør det lettere for dig at tage imod den. Den healer hjertesorg blidt og kærligt. Den hjælper dig med at elske dig selv og give kærlighed til mennesker omkring dig. En blid sten, der bringer harmoni og positiv energi i dit liv. En perfekt kombination sammen med vores forskellige røgelsespinde: Patchouli, Frankincense og Sandalwood - find dem her: https://www.wholewoman.dk/vare/incensesticks/ 
  149 DKK
Whole Woman Røgelsespinde er håndlavet af træpulver, naturligt bindemiddel, duft og naturlige æteriske olier. Øko-bambusstænger rulles i pulveriseret træ og bindes sammen med en naturlig gummiharpiks. Herefter dyppes de i duftstoffer, der er blandet med 100% naturlige essentielle olier. Alle dufte er i overensstemmelse med IFRA (International Fragrance Association Brussels). Emballagen er håndlavet papir, og pindene opbevares i genanvendelige dobbelte poser for optimal aromabevarelse.

Whole Woman Røgelsespinde er Fair Trade certificeret. Der er ingen animalske ingredienser og ingen tilsatte skadelige kemikalier. Ingen trækul og ingen ftalater. Fremstillet i Indien af Maroma under bæredygtige forhold.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Dufte

Patchouli, Cedarwood, Frankincense, Sandalwood