Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Holder til røgelsespinde

Holder til røgelsespinde

149 DKK

Holder til røgelsespind i rosenkvarts, som bidrager til et smukt ritual med dine røgelsespinde.

Stenen er lavet af rosenkvarts, som er den ultimative kærlighedssten. Den tiltrækker kærlighed og gør det lettere for dig at tage imod den. Den healer hjertesorg blidt og kærligt. Den hjælper dig med at elske dig selv og give kærlighed til mennesker omkring dig. En blid sten, der bringer harmoni og positiv energi i dit liv.

En perfekt kombination sammen med vores forskellige røgelsespinde: Patchouli, Frankincense og Sandalwood – find dem her: https://www.wholewoman.dk/vare/incensesticks/ 

På lager

Varenummer (SKU): 4112 Kategorier: ,
000

Fuldend looket

 • 375 DKK

  VISDOMSKORT – Dansk

  375 DKK
 • 375 DKK

  TAKNEMMELIGHEDSKORT

  ,
  375 DKK

  TAKNEMMELIGHEDSKORT

  ,

  Sættet består af 43 store taknemmelighedskort i 3 forskellige farver og guldtryk. Kortene er kraftige og af høj kvalitet med blank overflade. Herudover får du en guide til hvordan du får mest glæde af dem, og hele sættet er pakket i en smagfuld opbevaringsæske med guldtryk. Kortene er 95 mm brede og 140 mm høje.

  375 DKK
 • 49 DKK

  WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

  49 DKK

  WHOLE WOMAN RØGELSESPINDE

  Naturlige og bæredygtige Whole Woman røgelsespinde i 4 forskellige duftvarianter, Patchouli, Cedarwood, Frankincense og Sandalwood.
  Røgelse hjælper med at rense vores hjem og slippe af med dårlige vibrationer, hvilket gør vores dag og liv mere harmonisk og roligt. Resultatet er en frisk og duftende oplevelse, der forbedrer atmosfæren og bringer et rum live. Det virker lige med det samme.
  Disse røgelsespinde består af aromatiske plantematerialer, kombineret med naturlige, æteriske olier. Hver pakke indeholder 10 røgelsespinde, der holder 50 minutter hver. Du kan læse mere om hvad de består af og hvordan de er produceret længere nede i teksten. Vi fører også en fin lille holder i rosenkvarts til røgelsespindene. Find den her: https://www.wholewoman.dk/vare/holder-til-roegelsespinde/
  49 DKK

Yderligere information

Vægt 1 kg