Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
DAGENS TANKER – NOTESBOG

DAGENS TANKER – NOTESBOG

175 DKK

Hardback notesbog i farven coral på 196 linjerede sider. Lærredsindbundet med guldtryk og 3 bogmærkesnore. Den måler: 24,5 cm x 16,5 cm x 2 cm. 

Jeg har skabt denne notesbog som holdeplads for dine tanker, så du kan komme ud af dit hoved og ned i dit hjerte og i din krop. Forestil dig derfor, at hver gang du fylder en tom side i bogen, parkerer du en række tanker.

I bogen finder du også en række øvelser om åndedræt, kærlighed, inspiration, og opfordringer til handling. Alt sammen fra mig til dig. Fordi jeg ønsker at give dine tanker et smukt sted at holde til – og give dig noget at holde fast i: Eat. Breathe. Love.

Jeg bruger selv bogen til mange ting. F.eks. skriver jeg hver aften 5 ting jeg er taknemmelig for ned. Jeg skriver også mine drømme ned og har derfor altid bogen liggende på mit natbord.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 490 Kategorier: ,
000

Hardback notesbog i farven coral på 196 linjerede sider, tilsat tanke-, spise- og taknemmelighedsøvelser og inspiration. Denne bog er skabt som holdeplads for dine tanker. Både de store og de små, de smukke og de grimme, dem uden mening og dem, der virker geniale i øjeblikket. Uanset hvad dine tanker vil dig, gør de alle det samme: De får dig til at blive oppe i hovedet i stedet for at komme ned i kroppen, mærke åndedrættet og finde indre ro. Forestil dig derfor, at hver gang du fylder en tom side i bogen, parkerer du en række tanker. Du slipper ideen om, at du skal regne alt ud og giver selv lov til bare at være med det, der nu er. Du tømmer hovedet for det, du vil have, og lader dig fylde op af taknemmelighed over det, du allerede har.

Yderligere information

Vægt 1 kg