Ana B’ko’ach Ring Guld

5.995 DKK

Denne ganske særlige ring fra Jerusalem er lavet af massivt 14 karat guld. Den har en granatsten isat og har Ana B´ko’ach bønnen indgraveret. Ana B´ko’ach bønnen, også kaldet “the miracle prayer”, siges at være en af de mest kraftfulde bønner der findes. Det siges, at når man bruger den, er det muligt at skabe mirakler.
Jeg stiftede bekendtskab med Ana B´ko’ach bønnen for en del år side hos min spirituelle mentor og ven Lars Muhl. Jeg bruger bønnen dagligt og særligt når jeg støder ind i udfordringer, jeg ikke umiddelbart kan se løsningen på.
Jeg købte min egen Ana B´ko’ach ring hos en juveler i bazaren i Jerusalem på en tur til Israel sammen med Lars. Denne ring er lavet af den samme juveler som jeg købte min egen ring hos.
Jeg går med ringen hver eneste dag, og den minder mig på, at alt er muligt, at der er en løsning på selv de største problemer, og at det er muligt at finde svar på et hvert spørgsmål.
Der er lavet en melodi til bønnen og på nettet findes der en del forskellige versioner. Den version jeg bedst kan lide, er den Lars Muhl og hans kone Githa synger – du kan hør bønnen her: https://www.youtube.com/watch?v=Nk4aRGqoGJ0

Ringen er kun bestilt hjem i ganske få eksemplarer og størrelser. Såfremt du er interesseret, kan du se og prøve dem i vores showroom på Stockholmsgade 57 st. 2100 København Ø. Skriv evt. til info@wholewoman.dk hvis du måtte have nogle spørgsmål.

1 på lager