Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Ana B’ko’ach Ring Sølv

Ana B’ko’ach Ring Sølv

1.695 DKK

OBS: Ringen sendes ikke, men kan købes fysisk i vores Showroom på Stockholmsgade 57 st. 2100 København Ø. Såfremt du er interesseret i at købe ringen, bedes du skrive til vores mail: info@wholewoman.dk. Ringen er kun bestilt hjem i ganske få eksemplarer og størrelser.
Denne ganske særlige ring fra Jerusalem er lavet af sølv. Den har en granatsten eller måneten isat og har Ana B´ko’ach bønnen indgraveret. Ana B´ko’ach bønnen, også kaldet “the miracle prayer”, siges at være en af de mest kraftfulde bønner der findes. Det siges, at når man bruger den, er det muligt at skabe mirakler.
Jeg stiftede bekendtskab med Ana B´ko’ach bønnen for en del år side hos min spirituelle mentor og ven Lars Muhl. Jeg bruger bønnen dagligt og særligt når jeg støder ind i udfordringer, jeg ikke umiddelbart kan se løsningen på.
Jeg købte min egen Ana B´ko’ach ring hos en juveler i bazaren i Jerusalem på en tur til Israel sammen med Lars. Denne ring er lavet af den samme juveler som jeg købte min egen ring hos.
Jeg går med ringen hver eneste dag, og den minder mig på, at alt er muligt, at der er en løsning på selv de største problemer, og at det er muligt at finde svar på et hvert spørgsmål.
Der er lavet en melodi til bønnen og på nettet findes der en del forskellige versioner. Den version jeg bedst kan lide, er den Lars Muhl og hans kone Githa synger – du kan hør bønnen her: https://www.youtube.com/watch?v=Nk4aRGqoGJ0

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 121 Kategori:
000
Ana B’Ko’ach, der er kendt som det 42 bogstavers navn på Gud, er en unik formel bygget af 42 bogstaver skrevet i syv sætninger på seks ord hver. Hver af de syv sætninger svarer til de syv dage i ugen, syv specifikke engle og en bestemt himmelsk krop. Bogstaverne, der udgør Ana B’Ko’ach, er skrevet med de første 42 bogstaver i Genesis bog.
Kabbalisterne forklarer, at denne kombination af bogstaver bringer os tilbage til skabelsestidspunktet, og hver gang vi mediterer over en bestemt rækkefølge, vender vi tilbage til den oprindelige og rene energi, der byggede verden. Ved at udføre Ana B’Ko’ach-meditationen tilfører vi vores liv uforfalsket åndeligt lys og positiv energi.
Ana B’Ko’ach bøn (hebraisk)
Ana becho’ach, g’dulat yemincha, tatir tz’rura
Kabel rinat amcha sagveinu, tahareinu nora
Na gibor dorshei yichudcha, k’vavat shamrem
Barchem taharem, rachamei tzidkatcha
Tamid gamlem, chasin kadosh
Berov tuvcha, nahel adatecha
Yachid ge’eh le’amcha p’neh, zochrei k’dushatecha
Shavateinu kabel ushma tza’akateinu, yode’a ta’alumot
(Baruch shem k’vod malchuto le’olam va’ed)

Ana B’Ko’ach bøn (engelsk)
We beg thee with the strength and greatness of thy right arm.
Accept your people’s song, elevate and purify us
Please, heroic one, those who pursue your uniqueness –
guard them as the pupil of an eye.
Bless them, purify them, pity them,
may your righteousness always reward them.
Powerful and Holy One, in goodness lead your flock.
Unique and proud one, to your people turn,
who remember your holiness.
Accept our cries, and hear our screams,
oh knower of mysteries.
(Blessed is the name of his noble kingdom forever and ever.)