Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Soul Camp på Cal Reiet, Mallorca

Soul Camp på Cal Reiet, Mallorca

Soul Camp er et helt igennem magisk, holistiske hideaway på Mallorca. Her kommer vi til at dyrke yoga, pilates, løb/gåtur og andre workouts. Vi vil i løbet af dagene arbejde os igennem kroppens energicentre med fokus på jordforbindelse og hjerteåbning. Herudover kommer vi til at arbejde med sind og sjæl, omgivet af de smukkeste rammer og en helt særlig sjælero. Der er god energi på dette sted.

Cal Reiet er på alle plan indrettet til netop denne type retreat, og opfylder de højeste krav til ro, træning, organisk og vegetarisk kost – alt sammen i særdeles luksuriøse, rolige og smukke rammer. Cal Reiet opfylder alle deltageres drømme om en uge i himlen, og fik topkarakter af samtlige deltagere i både maj og november 2018: ”Det er første gang i mit liv at et retreat overleverer i forhold til de billeder, jeg har set. Det plejer at være omvendt”.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Om Cal Reiet
Cal Reiet er en elegant og landlig mansion fra 1881, som er blevet stilfuldt og gennemført renoveret og omdannet til et ualmindelig tjekket og afslappet retreat i en enkel og uformel ånd. 

Ejendommen består af hovedbygningen, som danner den elegante ramme for dit ophold, og herudover er der to gæstehuse. Hotellet rummer 15 værelser og suiter; 10 store Deluxe Rooms i hovedhuset, og to gæstehuse, der indeholder ialt 5 Chic Suites med køkken og terrasse. Der er handicap faciliteter/rum.

Cal Reiet er på mange måder en oase, og en af Mallorcas bedste og mest eftertragtede retreats. Man er ikke et sekund i tvivl om at der er lagt meget energi og hjerte i dette sted, for at få det til at blive den fantastiske ramme, som det er i dag. 

Man spiser ude eller inde efter årstid, og det er et vegetarisk, sundt og førsteklasses køkken. Cal Reiet køber organisk, økologisk og lokalt i videst muligt omfang. 

Yogasalen ligger ligeledes ved det store, åbne poolområde. Cal Reiet tilbyder herudover både skønhedsbehandlinger, healing og massage, når du har fri for undervisning og træning- se hvad de tilbyder på calreiet.com under ”Treatments”.

Ellers er der rig mulighed for at slappe af i ro og mag ved den kæmpe 20 meter pool eller på en af de mange hyggelige terrasser og opholdssteder på resortet. 

Et stenkast fra retreatet ligger Santanyí, hvor der er kaffe med de lokale og marked om onsdagen. Har du lyst til at bade i havet eller naturparken, kører vi dig derned på 10 minutter. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere på calreiet.com

Værelser
Alle værelser og suiter er store, mellem 28 og 33m2, og  af særdeles høj kvalitet.  Du bor som udgangspunkt på et dobbeltværelse, som alle er udstyret med:
Gratis WiFi/Internet
Aromaterapi
Badekåber
Hårtørrer
Sikkerhedsboks
Air condition (Ventilator i enkelte værelser)
Mulighed for ekstra sovesofa i 5 værelser
Europæiske strømstik og USB stik

Program:
Dette er ikke et traditionelt yoga retreat og det er heller ikke udelukkende et spirituelt retreat. Dette retreat handler om din krop, din sjæl og om bevægelse. Jeg kan godt lide ordet bevægelse, fordi det rummer så meget mere end en specifik træningsform. Du kan bevæge din krop på en måde, som den godt kan lide. Og du kan bevæge dig selv som menneske. Bevægelighed er det modsatte af fastlåsthed, og at kunne bevæge sig på flere plan er en god ting at evne som menneske. 

Du kommer til at opleve alle former for bevægelse på Soul Camp. Vi starter dagen roligt med ”Move&Meditate” og en rolig gå- eller løbetur. Herefter en Soul Drink og en times bevægelse. Så spiser vi morgenmad og slapper af i 2 timer. I løbet af dagen har vi fysisk træning i form af pilates, yoga, barre og løb/gang med gode, lange pauser imellem. 

Efter middagen bevæger vi os over på et mere sjæleligt og mentalt plan med Soul Talks, der indeholder meditation, vejrtrækning, affirmationer og lydhealing. Alt er naturligvis frivilligt – man kan altid vælge at gå en tur i byen eller bare slappe af.

Her er en ugeplan for den sidste Soul Camp, som vil blive opdateret. Men ugens program ser nogenlunde sådan ud, og tilpasses de aktuelle flyafgange.

Når du kommer:
Vi tjekker officielt ind på retreatet efter klokken 15, hvor værelserne er klar. Cal Reiets faciliteter er åbne for dig hele dagen, hvis du kommer før tid. Der er transfer til 17€ hvis du vælger den afgang, vi anbefaler. Du har mulighed for at booke dig ind tidligere på Cal Reiet, hvis du ønsker et par ekstra dage. Du behøver ikke tage kontanter med til transfer eller mad, det bliver sat på dit rum.

Dine værter:
Instruktører på ugen er Kristina Trolle og Martin Delfs. Kristina underviser i yoga, pilates, barre og funktional træning. Martin underviser i yoga med bl.a. lydhealing. Hver morgen er der 20 minutters ”Move&Meditate” hvor vi starter dagen i ro og sætter fokus, hvorefter der er løb/gåture inden træning og morgenmad. Herefter går dagens træningsprogram i gang. Om aftenen mødes vi efter middagen til Soul Talks og meditationer, hvor vi kommer omkring nogle af de udfordringer, der er ved at være i en krop her på jorden.

Kristina Trolle
Kristina Trolle er forfatter, inspirator og iværksætter. Hun er en fremtrædende skikkelse i den danske sundhedsbranche og har gennem 20 år rådgivet og coachet en lang række danske personligheder. Kristina har udgivet bøgerne SilikoneSjæl og Vægtløs, hvor hun gør op med de mange fordomme om skønhed og idealer, som mange kvinder lider under. Spiritualitet er en central del af Kristinas forfatterskab og professionelle liv, hvor hun blogger, udvikler træningsformer og livsstilsprodukter samt afholder retreats, der alle viser vej til sjælefred. Læs mere om Kristina på www.wholewoman.dk

Martin Delfs
Martin mødte yogaen i 2014, hvilket startede en lang uddannende rejse på såvel emotionelt som intellektuelt plan – fokus blev hurtigt at blive underviser selv. I 2014 tog Martin den første af flere uddannelser i Yin Yoga hos Victor Chang i Singapore. Derefter rejste han til Indien og studerede yogaen som såvel livsstil som fysisk praksis og tog en grunduddannelse i Hatha yoga i løbet af 2015. Martin har netop afsluttet endnu en Yin uddannelse i København med Victor Chang. Martin underviser på dansk. Martin tilbyder derudover behandlinger med lydhealing og afspændende massage. Læs mere om Martin på www.martindelfs.dk

Pris:
Det er desværre ikke blevet billigt at bo på Cal Reiet. Det er Mallorcas bedste retreat og de ved det. Det ved vi også, og derfor har vi være nødt til at tilpasse os deres nye priser: Prisen er 9.500 kr. pr. person i et dobbeltværelse, 9.000 kr. i et triple værelse, og 12.500 i et enkeltværelse. Lige meget hvad du vælger, er det inkl. vegetarisk halvpension; morgenmad og aftensmad, og naturligvis undervisning 6 timer om dagen alle dage. Der er op til 30 pladser, afhængigt af fordelingen på enkelt- dobbelt- eller tripleværelser. Ændringer i programmet og tider kan forekomme, såfremt flyselskaberne ændrer flytider.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål, så skriv på min mail, kristina@wholewoman.dk. Når du tilmelder dig, bliver du medlem af en lukket facebook gruppe til alle deltagere, så du kan se hvem du skal rejse med. I mellemtiden kan du få en forsmag af Cal Reiet på deres egen hjemmeside her: http://calreiet.com/en/

Quotes fra deltagerne i maj:
“Kristina er nærværende og inspirerende. Det betyder at man oplever, at være én af mange vigtige brikker i en synergieffekt af god træning og nye tilgange til at blive ladet op og få trimmet kroppen samtidig ? Jeg har følt mig forkælet på hele forløbet.” 

“Helt vidunderligt! Både indkvartering, service og mad var i top. Skønhed blandet med autencitet, god karma og smukke omgivelser, som kræver en hel bog for at beskrive. Her er det postkortet som har svært ved at beskrive stedet og ikke omvendt.” 

“Fik øjnene op for hvad min mave godt kan lide at spise. Blev en del klogere på mig selv madmæssigt og synes det var sjovt at prøve forskellige typer træning.”

“Personligt fik jeg meget mere ud af det, end jeg kunne have forventet, på mere end det umiddelbart synlige plan. Tak for god energi og kærligt nærvær.”

“Jeg venter allerede på næste gang. Kufferten står klar :-)”

Jeg glæder mig til at se dig,

Kh. Kristina