Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Soul Camp i Smidstrup

Soul Camp i Smidstrup

Dette weekend retreat er for dig der gerne vil gøre noget godt for din krop og sjæl. Måske er du på den spirituelle vej, måske er du ikke, det betyder ikke noget. Vigtigst er det, at du er åben overfor, at se og gøre tingene på en ny måde. Undervisningen vil være en blanding af yoga og pilates samt øvelser og oplæg ledet af mig. Vi skal gå ture, spise sund mad, bade i havet, meditere, træne og praktisere stilhed. Vi vil skabe fokus på at mærke os selv og vores krop, og kickstarte sommeren med en stærk krop og et afbalanceret sind.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Med i prisen

  • 2,5 dages retreat med fuld forplejning.
  • Træning/yoga/mediation/åndelig inspiration fordelt på 3 dage.
  • Vegetarisk/plantebaseret morgenmad og frokost lørdag og søndag samt middag fredag og lørdag
  • Goodie bag med bla. Whole Woman kanvastaske, remindersmykke og ”Dagens Tanker” notesbog.

Om huset i Smidstrup
Huset er et magisk og intimt helle i sommerlandet, som skaber en energi der giver plads til både bevægelse og refleksion. 

Her er god plads og mulighed for at være sammen, men også for at trække sig. Huset ligger helt privat og stille. Der er to yogaterrasser, når sæsonen er til det, den ene er helt aflukket og i læ. Indendørs har vi yogasal foran pejsen. Grunden er helt skærmet til naboer, og ligger blot 200 meter fra vandet. Huset har god plads til os og har store, lyse rum. Kæmpe fællesrum med pejs, hvor vi laver øvelser, meditation og træning. Gode lounge områder inde og ude, og lækre badeværelser. Der er god plads til 10 personer, fordelt på 5 dobbeltværelser.

Et stenkast fra retreatet ligger Smidstrup Strand, hvor du kan bade i havet eller bare nyde den smukke natur og de fantastiske solnedgange.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Værelser
Alle værelser er store, mellem 15 og 20m2, og  af særdeles høj kvalitet. Du bor som udgangspunkt på et dobbeltværelse. Du har fri adgang til fiber WiFi/Internet, og der er gulvvarme i hele huset. 2 af værelserne ligger i huset, og 2 af værelserne ligger i helt nybyggede og fuldt isolerede annekser, som ligger i umiddelbar forlægelse af hovedhuset. Alle fire værelser er fuldstændig ens.

Når du kommer:
Vi tjekker officielt ind på retreatet når vi er ankommet fredag eftermiddag kl. 16:00.

Om Kristina Trolle
Kristina Trolle er forfatter, inspirator og iværksætter. Hun er en fremtrædende skikkelse i den danske sundhedsbranche og har gennem 20 år rådgivet og coachet en lang række danske personligheder. Kristina har udgivet bøgerne SilikoneSjæl og Vægtløs, hvor hun gør op med de mange fordomme om skønhed og idealer, som mange kvinder lider under. Spiritualitet er en central del af Kristinas forfatterskab og professionelle liv, hvor hun blogger, udvikler træningsformer og livsstilsprodukter samt afholder retreats, der alle viser vej til sjælefred. Læs mere om Kristina på www.wholewoman.dk

Om Martin Delfs
Lørdag formiddag kommer Martin Delfs og laver 2 timers Yin Yoga med jer. Til daglig arbejder Martin med yoga, lydhealing, massage og afspænding. Han finder inspiration fra Yin Yogaens jordnære, rolige og afspændende stræk. Martins intention er at skabe opløftende og helende rum, hvor man sammen og uforstyrret gennem yoga, et roligt bevidst åndedræt og lydhealing, kan styrke ens egne iboende kvaliteter og skabe mere ro, frihed og bevæglighed i kroppen. Efterfølgende er der mulighed for at booke en massage med lydhealing. Læs mere om Martin på https://martindelfs.dk

Pris:
Prisen er 4.995 kr. pr. person i et dobbeltværelse. Retreatet er inkl. fuld forplejning med: morgenmad, frokost og aftensmad, te/kaffe, snacks og naturligvis træning/undervisning i rigelige mængder. Alt som vi serverer er økologisk. Det er muligt at booke et enkeltværelse mod et ekstra tillæg på 2000 kr. eller for at sove hjemme hvis du bor i nærheden, så sparer du 1000 kr. Se priserne under værelseskategori.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål, så skriv på min mail, info@wholewoman.dk. Når du tilmelder dig, bliver du ca. en uge inden medlem af en lukket facebook gruppe til alle deltagere, så du kan se hvem du skal afsted med.

Jeg glæder mig til at se dig,

Kh. Kristina