Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Sådan kan du bruge månens kraft

Sådan kan du bruge månens kraft
25. februar 2021 Kristina Trolle
I Spiritualitet

Siden jeg var lille har jeg været fascineret af månen. Jeg kunne kigge på den i timevis, specielt når den var fuld. Jeg mærkede en særlig kraft ved månen og følte mig tæt forbundet med den. 

I astrologien symboliserer månen følelser, fortid og vores mor. Jeg tror, at vores følelser er meget påvirkede af månens cyklus. Det engelske ord lunatic stammer oprindelig fra det latinske ord lunaticus som hovedsagelig refererede til psykiske sygdomme, man mente kunne være forårsaget af månen. 

Jeg mærker stadig, den dag i dag, månes stærke kraft. Mit humør bliver påvirket af månens cyklus og specielt op til fuldmåne, er jeg meget følelsesladet og til tider grådlabil. Min krop bliver væskefyldt op til fuldmåne, og min søvn bliver urolig. Månen påvirker tidevandet, og vi mennesker består i høj grad af vand, så mon ikke også at månen påvirker os i nogen grad? 

Lørdag den 27. februar kl. 09:17 er det fuldmåne. Denne gang er det i jomfruens tegn, hvilket betyder at det er tid til at skabe orden og struktur. Samtidig er det også et godt tidspunkt at tage sig af sin krop. Gør noget godt for dig selv og pas på din fysiske krop.

Ved fuldmånen kulminerer månens cyklus og der frigives en masse energi. Derfor handler fuldmånen om at give slip. Sæt en lille time af din dag på lørdag af og find et roligt sted uden forstyrrelser til dig og dit fuldmåne ritual.

  • Tænd nogle stearinlys, en røgelsespind og lav en god kop te.
  • Sæt dig et sted hvor du kan sidde i ro og mag.
  • Prøv at mærke stilheden sænke sig over dig, og tag nu nogle dybe vejrtrækninger. 
  • Hvis du har svært ved at finde ro, kan du afspille denne korte kropsscanning meditation (åbner i et nyt vindue)
  • Find en notesbog eller et stykke papir hvor du kan skrive de tanker ned som kommer til dig.

Undervurder aldrig det skrevne ords magt. Det er meget kraftfuldt at formulere sine inderste ønsker, intentioner og refleksioner. Det vi tænker, skriver og siger højt bliver vores virkelighed. Denne skriveøvelse skaber overblik over hvilken retning dit liv skal tage. Husk at det er dig der bestemmer over dit liv. Dit liv vil udvikle sig i overensstemmelse med de modige valg du tager og vil hjælpe dig med at skabe den fremtid du ønsker dig.

  • Gør status over dit liv og de store ting som fylder for dig for tiden. Skriv derfor alle de ting du kommer i tanker om ned. Det kan være temaer såsom jobsituation, familieliv, kærlighedsliv mm. som fylder for dig. Dette er for at skabe et overblik over de ting som du bruger din energi på. 
  • Find dernæst ud af om der er nogle af de ting, som ikke længere fungerer for dig. Det kan f.eks. være hvilke investeringer i dit liv du ikke får noget ud af. Både økonomisk, men i allerhøjeste grad også energetisk og menneskeligt. Hvilke mennesker, aktiviteter, steder og ting tog mere energi end de gav? Eller fik dig til at føle dig handlingslammet, drænet eller låst?
  • Skriv nu ned hvad du skal give slip på eller tilgive og hvordan du helt konkret vil gøre det. Hvordan du har tænkt dig at handle på det?

I mit måneritual trækker jeg som regel et par af mine visdomskort. I dag trak disse tre, som jeg gerne vil dele med dig, og som du måske kan bruge i dit ritual hvis ikke selv du har kortene. Prøv at sige dem højt for dig selv et par gange, og mærk hvordan de manifesterer sig.

Jeg er fredfuld. Der er ro og fred i mit liv, jeg er i balance, og i stilheden mærker jeg min sande essens.
Jeg er tilgivelse. Jeg er villig til at tilgive og sætter dermed både mig selv og andre fri.
Jeg er positiv. Jeg ser efter muligheder og lys, selv når det er mørkt.

Er du mere nysgerrig på astrologi og månen, så anbefaler jeg disse to apps: Moonly og Time Passages.

Time Passages er en astrologi app hvor du kan indtaste dit eget horoskop og andres. Det kræver, at du ved, hvad tid du er født. Hvis dine forældre ikke kan huske det, kan du få det tilsendt fra rigsarkivet. Det koster ca. 500 kr. Du kan bruge appen til at holde øje med hvad der sker i dit liv på det energetiske plan. Planeternes indvirkning er stor på os mennesker og appen kan hjælpe med at belyse din fysiske, mentale og åndelige tilstand.

Moonly er en meget brugervenlig app der hverdag fortæller dig hvor månen står astrologisk og hvad det betyder for dig helt lavpraktisk i dit liv. Der er daglige affirmationer, healende lyde, og visdomsord tilgængelige, og det er en ret fin app, hvor jeg henter en masse inspiration.

Held og lykke med dit måneritual. Tag gerne @wholewomandk hvis du poster dit Måneritual på de sociale medier.

Kh.

Kristina