Retreats
Whole Woman handler om at bruge de store kræfter, du som menneske rummer, hver dag. Når vi sammen fokuserer og udvikler os i de rette rammer, får vi krop, sind og sjæl til at gå op i en helhed. På den måde skaber fællesskabet en stærk platform for dig, som du kan bygge videre på når du kommer hjem.
 
RETREATS:
SOUL CAMP IV,
CAL REIET,
NOVEMBER 2019

UDSOLGT! Det bedste du kan gøre for dig selv og din krop inden julemåneden. En sund og ærlig blanding af mine yndlingstræningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som kan give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med.

SOUL CAMP V,
CAL REIET,
MAJ 2020

Det bedste for kroppen, sat sammen med det bedste for sjælen. En sund og ærlig blanding af mine yndlingstræningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som formentlig vil give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med.

SKAB DIT BEDSTE ÅR,
SMIDSTRUP 
JANUAR 2020

Whole Woman Soul Camp er for alle der har brug for at skabe ro og balance i sindet, kroppen og sjælen. På denne workshop vil der være ekstra fokus på, at skabe de forandringer, der kan tiltrække det du ønsker dig, når dine mål, og leve dit fulde potentiale. 

VÆGTLØS WEEKEND,
SMIDSTRUP
JANUAR 2020

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du bliver ved med have de samme problemer med vægt og krop? Har du undret dig over, hvorfor slankekure, træningsformer og livsstilsændringer, kun virker i et stykke tid, og derefter falder du tilbage i de gamle mønstre?