Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Retreats

Whole Woman Retreats

Whole Woman Soul Camp retreats er for alle der har brug for at skabe ro og balance i sindet, kroppen og sjælen. Kristina Trolle har siden 2018 afholdt indsigtsrige og livsbekræftende retreats på Mallorca , Cal Reiet og i Smidstrup i Danmark. Herunder kan du læse mere om de forskellige retreats.

Soul Camp Weekend Retreat, Smidstrup

Dette weekend retreat er for dig der gerne vil gøre noget godt for din din krop og sjæl. Undervisningen vil være en blanding af yoga og pilates samt øvelser og oplæg ledet af Kristina Trolle. På vores retreats går vi ture, spiser sund mad, bader i havet, meditere, træner og praktiserer i stilhed. I en hel weekend vil vi skabe fokus på at mærke os selv og vores krop, og fokusere på en stærk krop og et afbalanceret sind.

Klik her for at læse mere

Soul Camp Cal Reiet, Mallorca

Det bedste for kroppen, sat sammen med det bedste for sjælen på det holistiske retreat Cal Reiet på Mallorca. En sund og ærlig blanding af mine yndlingstræningsformer, som jeg ved virker, og en mere sjælelig rejse, som kan og formentlig vil give dig et indblik i hvad du kan lykkes med, når du har hjertet med.

Klik her for at læse mere