Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Online-forløb

Skab det liv, du gerne vil leve.
21 dages spirituel tranformation

Vi står midt i et paradigmeskift. Mere end nogensinde før stiller vi spørgsmålstegn ved verden, som vi kender den, og vi begynder at søge indad, fordi den ydre verden ikke giver os svar. Som aldrig før søger vi svar på livets store spørgsmål. Vi har brug for at finde meningen med vores liv. Og der er brug for hjælp til at navigere.

Derfor har jeg skabt denne 21 dages plan for at hjælpe dig med at transformere dit liv. Forløbet er skabt til dig, der har et ønske om at blive bevidst om, at du selv er medskaber af dit liv. Til dig der ønsker, at leve i samklang med universet og gøre brug af de spirituelle redskaber, der er tilgængelige for os alle. Det er skabt for at støtte dig i at være den, du er, og for at hjælpe dig med at træde kraftfuldt ind i det nye år og stå stærkt, sikkert og kærligt i dig selv. Du lærer at bevare roen og balancen indeni, uanset hvad der sker i verden udenfor dig selv. Og der sker som bekendt en del. Det eneste det kræver af dig, er at du bruger 15-20 dedikerede minutter om dagen. Planen er online, og hver dag får du dagens kort, en video fra mig, en tekst om dagens fokus, en række øvelser, og morgen- og aften rutiner til alle dine dage.

Jeg ved om nogen, hvor svært det kan være at komme ind i nye rutiner. Det tager 21 dage at ændre en vane, og sindet vil uden tvivl prøve at aflede dig undervejs. Tag beslutningen om at ville ændre de ting, der ikke fungerer i dit liv, og om at ville have mere af alt det, der fungerer.

Få din egen 21 dages plan for 2021. Læs mere om om den her: https://kursus.wholewoman.dk

Kærlig hilsen,
Kristina