Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Hvad er du bange for?

Hvad er du bange for?
23. maj 2020 Kristina Trolle

Det er en underlig tid vi lever i. Det virker som om alle er bange for noget. Nogle er bange for Corona og smitte, andre for vacciner, eksistens, økonomi eller frihedsberøvelse. Frygten deler virkelig vandene i disse dage. 

Jeg er holdt op med at se nyheder. Innernettet er det nye internet. For at kunne navigere i og stole på min virkelighed, er jeg nødt til at have min intuition med.

I lørdags blev der afholdt en demonstration for frihed på Rådhuspladsen, som jeg gerne ville støtte op om. Jeg har astrologi om lørdagen og gik lidt før for at kunne nå at være med. Desværre sluttede demonstrationen tidligt, og jeg nåede det ikke. 

Da jeg satte kursen mod Østerbro igen, blev jeg ramt af en følelse af tomhed og afmagt. Jeg havde nærmest tømmermænd af dårlig samvittighed over ikke at kunne bidrage. 

I mine følelsers vold og overmandet af behovet for at dulme, i en virkelighed der mest af alt minder om en drøm man aldrig vågner af, købte jeg på hjemvejen et par flotte gummisko til samlingen. Der var jo 30 % – Corona procenter! Knap en uge senere står gummiskoene stadig ubrugte hen.

Tømmermændene er nu ved at fortage sig og jeg ser mere klart. Jeg har lyst til at gøre noget. Jeg har lyst til at bidrage ind i noget, der samler i stedet for at skille ad. Som forener i stedet for at separere.

Vi løser ikke tingene ved at dulme. Vi løser dem ved at handle. Og for at handle hjælper det at sætte en intention. Intentionen gør, at vi bedre kan sætte kompasset og gå skridtene.

Min ven Lars Muhl har skrevet en sang.  Sangen handler om den guddommelige kraft, vi indeholder. Og hvordan vi ved at velsigne og passe på hinanden, kan gøre en forskel i en ellers kaotisk verden. Det er en intention, som jeg synes passer med den virkelighed, vi befinder os i.

Derfor vil jeg invitere dig til at synge denne sang sammen med mig hver aften i næste uge, uanset hvad du tror på, og uanset om du er bange for noget eller ej. Jeg går live kl. 20 mandag til fredag, guider en kort meditation og sammen synger vi sangen May God bless you. Vi samles og velsigner og sender god energi til jorden og hinanden. Det tager 5 minutter, og i dem sætter vi en retning for os selv og for os alle. Når du siger de vigtige ting højt, skriver dem ned eller synger dem, mejsler du dem fast, og sætter en kurs.

Lad os derfor samles og være stærke, og for noget, i stedet for at være bange. Lad os samles for fred, for kærlighed og glæde. I tillid og med visheden om, at jo flere vi står sammen, des mere kan vi forandre og påvirke.

Herunder finder du teksten til sangen samt link til videoen.

Jeg håber, at du vil være med.

Kærligst Kristina

MAY GOD BLESS YOU

May God Bless you

And your loved ones

May His Light shine

On you always.

’Cause there’s a Light that shines forever

Hidden deep within our hearts

And every breath we take is sacred

Feel it’s Presence in this Now!

May God Bless you

And your loved ones

May His Light shine

On you always.

And there’s a song that sounds forever

All the way through space and time

Hear it calling, feel it falling

From your heart right into mine!

May God Bless you

And your loved ones

May His Light shine

On you always.

Hallelujah

Ahava

Hallelujah

May God Bless You

And your loved ones

May His Light shine

On you always.

Malkootha

Hallelujah

Ahava

Hallelujah

Malkootha

May God Bless You

Hallelujah

And your loved ones

Ahava

May His Light shine

Hallelujah

On you always.

“Denne sang kom til mig på nøjagtig samme måde som sangen ‘Angel’. Ja, faktisk som en engel, der går gennem stuen. Det var blot et sprøgsmål om at være på pletten og fange ordene og musikken. Sangen handler jo om hvilken guddommelig kraft vi indeholder, og hvordan vi ved at velsigne hinanden kan gøre en forskel i en ellers kaotisk verden.” – Lars Muhl