Har du dømt nogen i dag?

Kærlighed rummer og frygt dømmer. Den gode nyhed er, at du selv vælger om du vil leve i kærlighed eller i frygt.

Når vi dømmer, bagtaler eller kritiserer, forlader vi vores essens. Vi mister vores energi, fordi det vi gør, ikke stemmer overens med dem, vi egentlig er. Jeg har ofte oplevet nærmest at have tømmermænd efter at have bagtalt eller talt grimt om nogen. Selv de senere år har jeg haft relationer, som byggede på at nedgøre og bagtale andre. På trods af, at jeg udmærket vidste bedre, er jeg alligevel hoppet med på vognen, og gør det til tider stadig, hvis jeg ikke er vågen. Igennem årene er jeg blevet mere og mere bevidst om mekanismen, og jeg er klar over, at mit store ønske om accept, anerkendelse og, i sidste ende, kærlighed fra andre og mig selv, er præcis det, der driver mig til at falde tilbage. Det store ønske kan nemlig, som alt andet, blive for meget et ønske om at ville have og ikke om at ville give. Og så er det desværre ego’et, der er på spil.

For en del år siden mødte jeg en gammel ven, jeg ikke havde set i mange år. Da vi begyndte at tale, gik det op for mig, at det eneste vi havde at tale om var andre. Da jeg gik derfra havde jeg en indre følelse af at have været utro eller meget uærlig. Jeg havde været utro, utro overfor mig selv. Jeg var gået direkte ind i dommen og bagtalelsen for selv at kunne score nogle billige point fra en gammel ”ven”, som jeg ikke engang havde noget til fælles med. I dagene efter blev jeg modløs og tænkte over, hvor stor en del af mit liv, jeg havde beskæftiget mig med ligegyldig snak om andre. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle ændre det. Men jeg vidste, at jeg skulle ændre det.

Det er så nemt at ryge med ind i dommen sammen med andre, for det giver et kick og en følelse af samhørighed og accept i det øjeblik det sker. Os mod dem. Lidt ligesom en brandert, det er sjovt mens det står på, men knap så sjovt dagen efter.

Ingen af os er hellige, og det er jeg i allerhøjeste grad heller ikke. Vi er mennesker, og mennesker begår fejl. Det første skridt mod en større oprigtighed både over for dig selv og overfor andre er at observere vores egen adfærd, at se hvad vi gør, og hvad det er drevet af. Når vi kan se det, så er der faktisk ikke så lang vej hjem. I starten, indtil det bliver indarbejdet som en vane, er det ligesom at sige nej til f.eks. sukker, fordi det ikke er godt for kroppen. Mange af os er bange for at gøre andre mennesker forlegne, hvis vi ikke går med på deres snak, og det kan være virkelig svært. Jeg har fundet ud af, at det bedste bare er at skifte emne eller fjerne fokus fra det.

Vi er alle sammen forbundet og stammer fra den samme kilde, livskraft eller energi. Det, nogen kalder det Gud. Det betyder, at hver gang vi dømmer en anden, dømmer vi også os selv. Da dette første gang gik op for mig, og jeg opdagede, at jeg faktisk ikke havde bestilt andet end at dømme mig selv og andre mennesker, blev jeg modløs og opgivende. Hele min verden var én stor dom. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle kommunikere med andre, eller med mig selv for den sags skyld, uden at dømme, bagtale og kritisere.

Egoet er ideen om, at vi hver især er alene og ikke er forbundet, at det er alles kamp mod alle. Egoet lever i frygt og af frygt, og frygten dømmer, mens kærligheden tilgiver og rummer. For at forstå det, forestiller jeg mig to cirkler, den ene er frygt, og den anden er kærlighed. Jeg vælger selv, i hvilken cirkel jeg vil leve mit liv, og det eneste, det kræver at leve i kærlighed, er at træde ud af frygten og gå ind i den cirkel med kærlighed. Det lyder irriterende nemt, og det er det faktisk også. I den cirkel hvor kærligheden bor, er det ikke muligt at tage dommen med, eller at nægte at tilgive, så inden du kan komme derind, skal du lægge begge dele fra dig udenfor cirklen. Bare give slip på det. Hvad tjener det dig? Gør det dig glad? Hvad får du ud af at holde dig selv og andre som gidsler i domme, bagtalelse eller utilgivelighed? Giver det dig ro og fred i dit sind og i dit liv? Overgiv dig, og hav tillid til at alt hvad du skal bruge for at leve et liv i glæde findes, når du giver slip og træder ind i cirklen med kærlighed. Du vil hurtigt opdage, hvor meget energi du har brugt på at holde andre mennesker ansvarlige, eller på at dømme dem og ikke mindst dig selv. Energitab, der har drænet dig, og har gjort din fysiske krop tung, træt og måske syg.

Mit ego vil altid forsøge at finde fejl ved andre og ved mig selv, og det er meget nemt at blive suget med ind i illusionen om, at det egoet gør, er rigtigt og retfærdigt. Her hjælper mig allermest at minde mig selv om, at det kun er mit ego, der kan genkende andres egoer. Så når jeg har travlt med at udpege egoet i andre, ved jeg, at jeg har forladt min kærlighedscirkel og er røget direkte i favnen på mit eget ego ved at være gået tilbage til min frygtcirkel

Jeg har fundet ud af, at når jeg har behov for at dømme andre, er det faktisk et råb om kærlighed, der kommer fra mig selv. Dem, jeg dømmer, viser mig så klart, hvor i mig selv jeg ikke er hel, de aktiverer mine egne temaer, så når jeg opdager, at jeg dømmer andre, retter jeg blikket indad. Det er en gave, for det, eller den,

jeg dømmer, bøjer mine temaer og arbejdsområder i neon, så jeg ved, hvor jeg skal tage fat, hvor jeg stadig har noget at arbejde med. Og hvor det tjener mig bedst at kigge indad og ikke udad.

At kigge indad betyder ikke at blive deprimeret eller lukket, det betyder, at prøve at se på nogle af de temaer, dommeren i dig selv har bragt frem i lyset. Se på dem, se, hvordan de kan vendes til noget, der styrker dig, nærer dig og dermed andre. Hvordan negative domme, kan forvandles til positive affirmationer.

At kigge indad betyder heller ikke at rode rundt i gamle, sårede følelser eller bekræfte dig selv i, at det sørme også er synd for dig. Sig i stedet farvel til det, der ikke tjener lyset i dig eller lyset i andre. Det tjener både dig og verden bedst.

 

 

 

 

En tanke om “Har du dømt nogen i dag?

 1. René Dahl Andersen siger:

  Kære Kristina,

  jeg faldt over din overskrift på Insta og det fik mig herind for at læse denne blog.

  Tak for nogle skønne ord. De ramte noget essentielt og gjorde mig eftertænksom og glad.

  De/det gav mig lyst til at blive et bedre menneske.

  Bedste hilsner og krammer herfra.

  R

 2. REMONTzend siger: Din kommentar afventer godkendelse

  Personal loan poor credit history + Video
  Personal loan poor credit history Personal loan poor credit history Lenders That Accept Personal Loan Co-Signers A co-sign loan may be an option for borrowers who don’t qualify for a loan on their own. Adding a co-signer’s credit history and income to a loan application can increase your chances of qualifying and get you more ]
  The post Personal loan poor credit history + Video appeared first on Degree News.

  Oklahoma Business

 3. REMONTzend siger: Din kommentar afventer godkendelse

  Sts tn & Video
  Sts tn Sts tn STS Aviation Group The Company with Solutions to Keep You Flying! Founded in 1986, STS Aviation Group is a one-stop service provider to the global aviation industry. With headquarters in Jensen Beach, Florida and offices around the world, STS delivers nose-to-tail solutions with unmatched results and expertise. Click the button below now to learn more! Workforce Management STS Technical Services is the staffing arm of STS Aviation Group and STS Technical Group. Our company is recognized… Continue reading »
  The post Sts tn & Video appeared first on Interior News.

  Colorado-springs Business

 4. REMONTzend siger: Din kommentar afventer godkendelse

  Custom home builders san antonio San Antonio Home Inspectors, JWK Inspections
  JWK Inspections, San Antonio home inspector, over 30 years of construction, homebuilding, real estate, consulting and inspection experience. Get a home inspection. Get a New Home Construction Inspections JWK Inspections Click the Google +1 if you like this web page Add Your Google +1 Like us on Facebook Navigation http://www.jwkhomeinspections.com/book-san-antonio-home-inspection.html View Your Consulting or Inspection AGREEMENT here: Call 210.559.3236 For all your Pre Owned Home New Home & Construction needs San Antonio Home Inspectors JWK INSPECTIONS & CONSULTING (210) 559-3236 Email: joeksatx@gmail.com The San Antonio areas Best . . . . . . Pre Owned Home, New Construction and Commercial …
  The post Custom home builders san antonio San Antonio Home Inspectors, JWK Inspections appeared first on Apartment.

  Apartment News

 5. SARAzend siger: Din kommentar afventer godkendelse

  my campus
  Online Credit Reports, 3 Credit Scores, free credit scores online.Free credit scores online
  All About Credit Reporting – Including All 3 credit Bureaus This is the best customer service I have received in a long time! Thank you for your efforts and for following up with me. Marion from Southern California CreditReporting.com has been an important part of my yearly credit report maintenance. They make it so easy to order credit reports! I like the fact that I can get all 3 credit bureaus in one report – in one easy piece and with an easy application process. Mike from Shady Grove I think that it is nice to have somewhere to go …
  The post Online Credit Reports, 3 Credit Scores, free credit scores online.Free credit scores online appeared first on Credit.

  Vermont Business
  calculator
  quote
  trucks
  aaa online banking
  donation

  TOP 250 FREE DOFOLLOW SITE LINK LIST

  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message745231/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798687/
  http://gozizmir.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32074
  http://www.beijingmeiti.com/home.php?mod=space&uid=142524
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic183592/message784261/?sessid=33a103fbabd15b6dd608a22c3e1c7c13&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://www.dgpdglt.com/home.php?mod=space&uid=78558
  http://www.pvpwar.ru/member.php?u=399809
  http://forum.remmont.com/brief-look-at-russias-bastion-p-coastal-defense-missile-system/#comment/
  http://dailyuganda.com/node/12823#comment-5982/
  http://orgsensei.moy.su/index/8-77006
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic178339/message753917/?sessid=3995c6286365185c21acf290187dc266&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message741619/
  http://www.totoroclub.net/forum/space-uid-347445.html
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic183232/message780688/?sessid=6ffb4e894dda212489b84616108d0faa&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://xn--iba5a17rhaao8rsry95r0baus40c.lohasmassage.com/post.php?action=reply&fid=2&tid=1741753
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message794987/?result=reply#message794987
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message771872/?result=reply#message771872
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12578/4079/
  http://forum.dayz-ast.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=14628
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message755220/?result=reply#message755220
  http://www.closed-world.org/index/8-717
  http://sports88.xclub.tw/viewthread.php?tid=7059&pid=9894&page=1&extra=#pid9894
  http://forum.remmont.com/trump-introduced-a-new-us-missile-defense-strategy/#comment/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message755891/?result=reply#message755891
  http://jonick.ru/users/MichaelZemo
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798825/
  http://styletastemakers.com/2016/01/qa-with-lean-timms/?unapproved=23807&moderation-hash=2b0eb806c8f28f73ed62d131a03c83b7#comment-23807
  http://forum.pckrieg.de/viewtopic.php?f=5&t=1423201
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message772649/?result=reply#message772649
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message780372/?result=reply#message780372
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799058/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799234/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message773188/?result=reply#message773188
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message776134/?result=reply#message776134
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799277/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message755222/?result=reply#message755222
  http://kvadratremont.ru/forum/messages/forum/8/message13567/49-pochemu-otkleivayutsya-oboi?result=reply#message13567
  http://www.thebodyrescueplan.com/5-detox-recipe-ideas/?unapproved=27232&moderation-hash=79708d954962015fd3082512e4749ba4#comment-27232
  http://onlyexo-family.joinbbs.net/post.php?action=reply&fid=28&tid=22532&reppost=38431&extra=&page=1
  arkansas.remmont.com
  http://kvadratremont.ru/forum/messages/forum/8/message13490/49-pochemu-otkleivayutsya-oboi?result=reply#message13490
  http://forum.avscripts.net/member.php?82204-SARABurl
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message756234/?result=reply#message756234
  http://macadamiavm.campus.mcgill.ca/forums/viewtopic.php?f=5&t=354199
  http://forum.youami.com.au/viewtopic.php?f=1&t=254900
  http://www.ezhongwen.cn/article/95
  http://richardtorres00.com/forums/users/realestateet/
  http://www.kpsport-camera.com/soporte/member.php?380819-REMONTDilk
  http://vnmusa.org/bb/viewtopic.php?f=27&t=14233
  http://forum.autorubik.sk/forums/tema/analytics-las-vegas-finance-fresh-news-http-nef2-com-category-insurance/
  http://awaker.info/home.php?mod=space&uid=57857
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799160/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message775314/?result=reply#message775314
  http://forum.yas-theme.com/index.php
  http://yaoji520.com/thread-11669-1-1.html
  http://ai0514.com/home.php?mod=space&uid=2939
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message773720/?result=reply#message773720
  http://actionsystems.com/rmtutorials/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=000020
  http://yinuo1000.cn/home.php?mod=space&uid=345104
  http://www.cite.com/website.html?id=5b0d6bc6e3780227588b4569
  http://study.xrkky.com/home.php?mod=space&uid=13076
  http://xn--xnum-mw2d1rese37uzpc-qu2l.guanyo.com/post.php?action=reply&fid=2&tid=309908
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message739257/
  http://forum.chow.ru/index.php?showuser=824938
  http://school2reut.ru/index/8-797
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message783521/?result=reply#message783521
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/4583/
  http://petersobol.com/forum/posting.php?mode=reply&f=7&t=387373
  http://flcrelitblog.shutts.com/2017/01/florida-deficiency-judgments-part-1/?unapproved=9859&moderation-hash=b6ef0ad0c4e4af5a1ebacc4bfbe34624#comment-9859
  http://cellica.org/forums/index.php?topic=37082.new#new
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic181877/message775459/?sessid=71c967351c22482c296d2e2f94449357&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://www.xiu.cam/forum.php?mod=viewthread&tid=57&extra=
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message774911/?result=reply#message774911
  http://forum.remmont.com/why-did-the-fitzgerald-destroyer-collide-with-a-container-ship/#comment/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message772612/?result=reply#message772612
  http://dailyuganda.com/node/11834
  http://wtb28.com/index.php
  http://metin2undergrownd.ro/forum/viewtopic.php?f=26&t=24615
  http://metin2revenge.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=1149&p=16673#p16673
  http://vibschool.ru/forum/messages/forum1/topic1/message59/?result=reply#message59
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message760456/?result=reply#message760456
  http://bbs.zgmj.gov.cn/home.php?mod=space&uid=229155
  http://bbs.xbwx.com/home.php?mod=space&uid=144578
  http://algschool-2.ucoz.ru/index/40/index/8-6728
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message738556/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message780964/?result=reply#message780964
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message777014/?result=reply#message777014
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message740020/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message781973/?result=reply#message781973
  http://www.pintradingdb.com/forum/member.php?action=profile&uid=24378
  http://forum.remmont.com/ars-technica-usa-getting-images-closer-to-the-event-horizon/#comment/
  http://dailypatriot.net/phpbb/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8340
  http://xn--90ardkaeifmlc9c.xn--p1ai/forum/member.php?288615-AUTONold
  http://blistaeternal.com/re-allign-your-perspectives/?unapproved=1379&moderation-hash=16547139ae8182443c1b8335f8c642ce#comment-1379
  sierra-leone.remmont.com
  http://ranetki-eburg.ucoz.ru/forum/9-75-15#1670
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message741354/?result=reply#message741354
  http://www.minstroy.saratov.gov.ru/communication/forum/messages/forum1/topic1/message1/
  http://demo3.cs-coding.com/blog/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798855/
  http://forum.cowboylyrics.com/member.php?1443046-SHALOMTide
  http://www.51ttly.com/BBS/home.php?mod=space&uid=280186
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message775282/?result=reply#message775282
  http://vdou123.com/home.php?mod=space&uid=9268
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message795069/?result=reply#message795069
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message777786/?result=reply#message777786
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message795022/?result=reply#message795022
  http://androit.altervista.org/blog/app-per-comunicare/#comment-79210/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message740038/
  http://androit.altervista.org/blog/app-per-comunicare/#comment-78298/
  http://www.failodrom.ru/forum/74-134-1#25556/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message762144/?result=reply#message762144
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message772322/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message795918/?result=reply#message795918
  http://induc.ru/forum/messages/forum6/topic16/message168/?result=reply#message168
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message781825/?result=reply#message781825
  http://fan.fc-anji.ru/blogs/blog/guest/13842.html
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message753980/?result=reply#message753980
  http://dailyuganda.com/node/12840#comment-6142/
  http://muslimuun.000webhostapp.com/Forum/showthread.php?tid=7275
  http://forum.remmont.com/iraqi-commander-popular-mobilization-units-are-ready-to-intervene-against-isis-in-syria/#comment/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message762101/?result=reply#message762101
  http://dailyuganda.com/node/12788/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message762092/?result=reply#message762092
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799240/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798724/
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/3757/
  http://tdunlimited.com/index/8-136023
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message772460/?result=reply#message772460
  http://expertsknowbest.com/ps-1000-diet-review/?unapproved=7529&moderation-hash=49925f48e6ff20026fab0894ecc97e5f#comment-7529
  http://thelearnandburnconnection.com/forums/topic/facts-loan-credit-news-current-news-remmont-com/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message784636/?result=reply#message784636
  http://dokotela.com/index.php?topic=6839.new#new
  http://ukikireport.net/forums/topic/details-ireland-finance-fresh-news-remmont-com/
  http://www.affilorama.com/member/remonttupt
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799366/
  http://api.javagametome.com/comments.html
  http://quotesmpire.com/topic/country/country-quotes/?unapproved=20833&moderation-hash=7756328ef303568923b6e18008f65277#comment-20833
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic178456/message755903/?sessid=b44a023a6d6d5719ecf58e45c3369130&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://www.stroy-blog.ru/members/shalombity.html
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message795105/?result=reply#message795105
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message776398/?result=reply#message776398
  http://immigration.com.ua/community/profile/shalombeiz/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message732924/
  http://pikstyle.ru/products/top-dlya-pohudeniya-hot-shapers-hot-shejps/
  http://forum.remmont.com/israeli-air-force-anti-radiation-missiles/#comment/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message783257/?result=reply#message783257
  http://www.oddly.co/orion-citys-new-website-built-by-oddly/?unapproved=18312&moderation-hash=89b50ff79948caee90a4cf4c9c750617#comment-18312
  http://pskovhockey.ru/board/
  http://dailyuganda.com/node/12721#comment-3681/
  http://www.softbaby.ru/forums/topic/analytics-coin-news-current-news-remmont-com/
  http://forum.remmont.com/tag/the-saker-blogviewthe-saker-archive-the-russian-pension-chickens-are-coming-home-to-roost/#comment/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798782/
  http://forum.remmont.com/russian-scientists-warned-of-the-threat-of-a-collision-of-the-earth-with-an-asteroid/#comment/
  http://caririesportivo.com.br/2019/03/21/de-volta-ao-brasil-edenilso-ja-mira-o-titulo-do-interior-e-a-fase-final-do-mineiro/?unapproved=4055&moderation-hash=6d32bad2dda3f3cef7ed4703bb825a97#comment-4055
  http://savedelete.com/software/free-online-music-player-for-website-and-blogs/12705/?unapproved=902391&moderation-hash=c522ecad7c2c54eba94bff5c0afed752&bs-comment-added=1#comment-902391
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message773035/?result=reply#message773035
  http://drawings.wpblog.jp/forums/topic/arguments-malaysia-business-advanced-news-remmont-comcategoryinsurance/#post-864888
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798503/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message755374/?result=reply#message755374
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message784138/?result=reply#message784138
  http://www.csau.com/space-uid-117984.html
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798719/
  http://richardtorres00.com/forums/users/nef2creditet/
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12947/14484
  http://p2pty.com/space-uid-23605.html
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message762017/?result=reply#message762017
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798875/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message780516/?result=reply#message780516
  http://dtcq.com/thread-4147-1-1.html
  http://sfh.bikfalvi.hu/forum/viewtopic.php?f=12&t=57072
  http://ww.mamokazje.pl/okazja/9996/march-2017-discus-list-at-caf-breeding-pairs-local-raised#comment-25891/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message784550/?result=reply#message784550
  http://bio.mdu.edu.ua/index.php?subaction=userinfo&user=REMONTHaup
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message782509/?result=reply#message782509
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799274/
  http://znsjt.net/home.php?mod=space&uid=214346
  http://community.euncoin.com/topic/arguments-fitness-news-current-news-remmont-com/
  http://vin-cat.at.ua/
  http://www.ekopangea.com/2017/09/04/yerin-bicimi-ve-sonuclari/?unapproved=180502&moderation-hash=77cbbd7eeb63976b3984d0b460b6fe6d#comment-180502
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message775393/?result=reply#message775393
  http://arahn.100webspace.net/profile.php?mode=viewprofile&u=73440
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message740154/
  http://btc-f.org/forum/profile.php?id=832
  http://dailyuganda.com/node/12586#comment-3052/
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/4080/
  http://chillforum.in/member/REMONTJam/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message755227/?result=reply#message755227
  http://bars-moto.ru/node/2713/
  el-paso.remmont.com/wp-admin/index.php
  http://ostrovskogo.com.ua/index/8-1580
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message783136/?result=reply#message783136
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic9764/message782993/?result=reply#message782993
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/5303/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message775928/?result=reply#message775928
  http://indodirectory.biz/showthread.php?tid=80656&pid=345762#pid345762
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message738805/
  http://www.wuxiloves.com/home.php?mod=space&uid=142410
  http://www.damoitxueyuan.com/home.php?mod=space&uid=76701
  http://www.defineyolu.net/index.php?topic=821.0
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message740565/
  http://bbs.temox.com/home.php?mod=space&uid=468794
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message777947/?result=reply#message777947
  http://forum.autorubik.sk/forums/tema/details-minneapolis-finance-daily-news-nef2-com/
  http://bbs.roland.net.cn/home.php?mod=space&uid=35898
  http://bizweb.ru/topic/293-kak-sozdat-svoj-sajt/
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12787/5625
  http://blog.bkhost.vn/sample-page/?unapproved=17838&moderation-hash=821d6b25541bc4430024d9c9a3a8546b#comment-17838
  http://xianlaiju.com/space-uid-1617651.html
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message799349/
  http://www.deepdarkforum.com/Upload/showthread.php?tid=469
  http://tiny-footprint.org/forum/topic/news-trading-news-current-news-remmont-com/
  http://forchel.ru/forum/topic_3265/6393
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic182757/message779654/?sessid=4458733d2c0a2e0e87a55fe24d9ba77c&TOPIC_SUBSCRIBE=Y&result=new
  http://loadinfo.ru/forum/topic_2/13519#post-890030
  louisville.remmont.com
  http://soulspottv.com/watch-what-ayahuasca-reallydoes-to-your-brain/?unapproved=69647&moderation-hash=24226ab135bea1ecc4b9993439721dc7#comment-69647
  http://lovechorus.com/home.php?mod=space&uid=12987
  http://gatefitters.uk/forums/topic/zasilanie-do-lampki-rowerowej/
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/5174/
  http://forum.mir.dn.ua/index.php?showuser=1651527
  http://vibschool.ru/forum/messages/forum1/topic1/message58/?result=reply#message58
  http://www.ksjy88.com/home.php?mod=space&uid=709232
  http://damoitxueyuan.com/home.php?mod=space&uid=76701
  http://tailien.com/viewthread.php?tid=1274&extra=
  http://bluestarbb.com/xtm_register_user.php?passback=yes&c1=TRAVELmi&c2=TRAVELpawDM&c3=3&c4=1976-10-1&c5=http://travel.remmont.com&c6=Chicago&c7=Chicago&c8=MS&c9=153253&c10=85531653783&c11=88544742379&c12=00realestate%40gmail.com&c13=1985&c14=7&c15=7&c16=TRAVELmi&c17=TRAVELmi&c18=83464569195&c19=TRAVELmi&c20=TRAVELmi&c21=82161565436&c22=TRAVELpaw
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12724/3562/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message763382/?result=reply#message763382
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message742659/
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message776095/?result=reply#message776095
  http://dailyuganda.com/comment/reply/12723/6006
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic12467/message739412/
  http://kvadratremont.ru/forum/messages/forum/8/message12254/49-pochemu-otkleivayutsya-oboi?result=reply#message12254
  http://forum.remmont.com/the-brexit-saga-is-far-from-over-heres-what-analysts-are-expecting-now/#comment/
  http://defcy.com/wp-admin/index.php?replycontent=Comparer+assurance+maladie+%28+VideoAssurance+sant%3A+comparateur+gratuit+de+mutuelle+sant+Comparer+assurance+maladie+Assurance+sante+%3A+comparez+les+tarifs+et+garanties+des+assurances+sante+et+economisez+%21+La+garantie+des+meilleurs+prix+avec+le+plus+large+panel+du+marche+Un+service+100%25+gratuit+et+sans+engagement+Protection+de+vos+donnees+et+de+votre+vie+privee+Pour+mieux+choisir+votre+assurance+sante%2C+utilisez+notre+comparateur+d%E2%80%99assurances+sante+%3A+en+quelques+clics%2C+obtenez+les+meilleurs+tarifs+des+assurances+%21+Qui+est+assurland.com+%3F+Assurland.com+est+le+site+d%E2%80%99assurance+le+plus+frequente+en+France.+Inventeur+du+concept+de+comparaison+d%E2%80%99assurances+sante+en+ligne%2C+assurland.com+interroge+en+…%0AThe+post+Comparer+assurance+maladie+%28+Video+appeared+first+on+Finance+USA.%0D%0A%0D%0A+%0D%0ASan-antonio+Business&newcomment_author=REMONTdew&newcomment_author_email=aa3gh.dd%40gmail.com&newcomment_author_url=http%3A%2F%2Fremmont.com&action=&comment_ID=&comment_post_ID=&status=&position=-1&checkbox=0&mode=dashboard&_ajax_nonce-replyto-comment=7d13e81340
  http://new-builds.ru/forum/thread14-1.html#111495
  http://abhmedicolegal.com/forums/topic/stuck-nut-on-wheel-stud-httpnebraska-remmont-com/
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798928/
  http://imp-forum.zzz.com.ua/viewtopic.php?f=9&t=10
  http://richardtorres00.com/forums/users/annaporip/
  http://dalnoboy.by/forum/messages/forum1/topic3658/message6659/?result=reply#message6659
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message737800/
  http://dev.runcity.org/issues/1277/
  http://pad.skyozora.com/forum/space-uid-274468.html
  http://ukrainakomi.ru/forum/messages/forum3/topic110/message798878/
  http://www.winnihouse.com/thread-7373-1-1.html
  http://cntndde.com/space-uid-200795.html
  http://poznanie.com.ua/forum/forum4/topic15174/message784493/?result=reply#message784493
  http://forum.remmont.com/tag/houthis-attack-meeting-of-saudi-led-coalition-commanders-with-suicide-drones/#comment/
  http://forum.remmont.com/global-forecast-for-the-period-2019-2024-for-western-europe/#comment/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyd inspiration
fra Kristina hver måned!
SKRIV DIT NAVN OG DIN EMAIL