Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Get real, woman!!

Get real, woman!!
10. november 2017 Kristina Trolle

Hvor mange af os har haft tanken? ”Hvis bare jeg tabte de sidste 5 kg, ville jeg godt kunne elske min krop, eller hvis bare jeg kunne slippe af med min delle på maven eller fedtet på lårene, SÅ ville jeg endelig blive glad for mig selv”. Dem der allerede er tilfredse med deres krop(hvis de findes), de finder bare noget andet. ”Hvis bare min næse, mine bryster eller mine rynker bliver fikset, SÅ bliver jeg endelig tilfreds, og kan elske mig selv”. Det er kun liiige den der sidste ting, så bliver jeg tilfreds! Problemet er bare, at mange af os har spillet den samme plade siden 8. Klasse, og det har ikke ændret en skid!

Så måske er det blevet tid til at elske og acceptere, det der er LIGE NU. Måske er tiden kommet til at sige, ” jeg er født sådan her, og det er der nok en grund til”. Måske har jeg brug for lige netop den krop, jeg har fået med til at opdage noget andet, der er stort og smukt? Måske er jeg rent faktisk allerede perfekt som mig? Med de former og den genetik jeg er født med. Og måske er det NETOP de former, jeg skal hylde og elske? Måske er det den proces, der er vigtig og årsagen til, at jeg har fået nøjagtig den krop in the first place?? Kunne det være vejen til selvkærlighed og selvaccept, der var nøglen til åbenbaringen, som jeg har søgt i så mange år?

Jeg ser ud som jeg gør!! Med kraftige lårmuskler, diskret opstoppernæse og tendens til mavefedt, og det er der sgu nok en årsag til. Mine stærke ben tjener mig godt, de sørger for, at jeg holder jordforbindelsen(hvilket er tiltrængt), de bærer mig sikkert igennem de tunge og svære perioder der er, og har været igennem mit liv. Min evige lærermester – mavefedtet – har også en funktion! Det holder mig på sporet i min indre jagt på kærlighed og lykke, og minder mig konstant på, at begge dele ikke har noget som helst med mavefedt at gøre.

GET REAL WOMAN!!

Det her er den krop du har lige i dette øjeblik. Hvis det skulle have været anderledes, så havde det været det, men det er det IKKE!! Det er blevet tid til et reality tjek. Du ser ud som du gør, og det ændrer sig højst sandsynligt ikke, medmindre du lærer, at acceptere og elske det der er. Når du virkelig gør det, kommer resten for det meste af sig selv. Du begynder, at opføre dig som man gør, når man elsker nogen eller noget, man passer på det, og plejer det efter bedste formåen. Giver det sund næring hvis det er det, det har brug for, regelmæssig bevægelse, pauser, åndehuller, søvn, summerbird flødeboller eller hvad det ellers kan nyde godt af, for at kunne være den bedste udgave af sig selv. Så SLAP AF OG GET REAL NU, for lige meget hvor meget du lukker øjnene, stikker fingrene i ørene, eller føler dig uretfærdigt behandlet over IKKE at være født med modelben eller vaskebræt, så forsvinder de sidste 5 kg alligevel ikke af sig selv. Du kan lige så godt elske, det der er.

At elske og acceptere sig selv er ikke det samme som at lade stå til. Er der noget der har brug for en forandring, så gør det med kærlighed. Acceptér at du, af forskellige årsager, måske ikke har taget dig af din krop længe og skab en kærlig forandring fra det sted. Stop med at sammenligne dig selv med en 22 årig hvis du er 43, og stop med at sammenligne dig med filtre og perfekte vinkler på sociale medier, uanset hvor gammel du er!

Skab et nyt forhold til spejlet og elsk det der er – DET HELE. Lige så snart kærligheden kommer med betingelser, er det IKKE kærlighed, altså jeg elsker min krop når den er tyndere, pænere osv. Kærlighed er at elske det, der er – UDEN betingelser.

JA vi har alle sammen vores små deller de ”forkerte” steder, slappe bryster, rynker, ridebukselår, eller appelsinhud men gør det os uperfekte, eller er det måske NETOP det der gør os perfekte? Der findes kun én af din slags i hele verden, du er unik og ganske særlig, det er sgu da fantastisk!

Så slap af, du er ALLEREDE perfekt!

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.