Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Filosofien

FILOSOFIEN

Whole Woman handler om at gøre dig fri af forventninger og præstation. Det handler om at leve et liv der befrier, i stedet for at begrænse. Og om at udnytte de feminine kvaliteter og al den kraft og det store potentiale du rummer. Alle mine produkter er skabt med en intention. En intention om at minde dig på, at du er fantastisk, netop fordi du er dig. De er skabt for at huske dig på, hvem du er, hver eneste dag. Du er nok, og du kan roligt have tillid til dig selv, din intuition, livet og universet. De hjælper dig med at finde kontakten til dig selv og din krop, og viser dig, at det er både stærkt og smukt at være sårbar.

Whole Woman universet består af workshops og forløb både online og fysisk, men også af retreats på skønne steder. I min shop kan du finde en række produkter og bøger der støtter dig, og viser vej til sjælefred.
ONLINE SHOP og ONLINE FORLØB

 

Whole Woman mission.

At bygge et bæredygtigt og sundt kvindeideal op, hvor indre styrke, bevidsthed, sunde sind og selvaccept erstatter slankekure, afhængighed og personlig ubalance. Sunde kvinder, der skaber et bæredygtigt liv med en sund forankring i krop og sjæl.

Whole Woman aktiverer de kræfter og hele det potentiale, kvindeligheden rummer. Intentionen er at forene krop, sind og sjæl i arbejdet med kvinders indre styrke, selvværd og selvkærlighed. At opfordre kvinder til at holde op med at stræbe efter perfektion og få dem til at føle sig hjemme i deres krop, som dem de er.

Mange kvinder i den vestlige verden, ligger i dag under for forventninger både indefra og udefra. Det skal stoppe. Kvinder besidder nemlig en enorm indre kraft. En særlig kombination af feminin styrke, mental ro og åndelig dybde, som verden har brug for i sin rene form.

Når vi kommer i kontakt med den kraft, forsvinder usikkerhed, usunde mønstre, præstation og behovet for at gøre andre tilfredse.

Whole Woman konceptet handler om at skabe med intention – finde den dybere mening. Vores koncept og produkter støtter kvinder i at finde ind til det sted hvor autenciteten, modet og helhedsforståelsen bor. Hensigten med vores univers, er at fungere som daglig reminder på konceptets filosofi. Det er ikke nok at noget er smukt, det skal kunne mærkes, en Whole Woman vil leve, føle, mærke.

Konceptet henvender sig til kvinder, kvinder der ønsker at leve autentisk, og er åbne for det spirituelle eller er på vej.

Læs mere om Kristina