Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Dit liv er summen af de valg, du har taget.

Dit liv er summen af de valg, du har taget.
12. december 2019 Kristina Trolle
I Uncategorized @da

Jeg kæmper lidt med julestemningen i år!

Selvom jeg generelt holder meget af julen og nyder, at det er en tid med samvær og nærvær, er det som om, at jeg ikke er kommet helt i stemning endnu.

Måske mærker du også, at der sker ting og sager både i dit personlige liv, i din omgangskreds og på det kollektive plan?

Jeg mærker det i hvert fald tydeligt i mit liv.

Min Astrolog Claus Houlberg har en meget fin blog på Facebook, hvor han detaljeret beskriver hvad der sker på himmelen som har stor indflydelse på vores liv. (følg ham hvis du vil vide mere).

Det er som om, at der sker en form for udrensning – alt kommer op til overfladen. Det handler om valg – om at vælge. Og om konsekvenserne af de valg vi tager og har taget de sidste mange år.

Intet kan skjules, og alt har konsekvenser. Konsekvenserne kommer i mange forklædninger og manifesterer sig som sygdom, opbrud i relationer, økonomi, flytning, jobskifte – jeg kunne blive ved. Alt har en årsag, og alt har en virkning, det er en universel lov.

Det er store spørgsmål, der er oppe at vende, og det føles nærmest som om, at universet tvinger os til at tage stilling og ansvar for vores liv og måden vi lever på. Det er desværre kun os selv, der kan tage stilling, vælge og handle. Et valg bringer altid et fravalg med sig. Det er angst provokerende at vælge noget fra. At vælge fra er i ”familie med” at give slip – noget en del af os ikke just er vilde med! Hvad sker der når vi slipper eller vælger fra? Hvad er der på den anden side? 

Man siger, at udfordringen er gaven! Personlig føler jeg at gaven ofte er pakket lidt for godt ind! Det kræver, at jeg går skridtene og tager konsekvenserne – jeg øver mig, falder og rejser mig igen. Og for hver gang jeg rejser mig, kender jeg mig selv lidt bedre.

Make bold choices and make mistakes. It’s all those things that add up to the person you become.
– Angelina Jolie

Livet er en skole, et sted hvor det er meningen at vi skal udvikle os. Det er ikke meningen, at det skal være en ”ferie” i hvert fald ikke hele tiden.

I dag vil jeg holde ”fri” gå en tur på Kongens Nytorv og kigge på julelys, drikke et glas vin og trække vejret og måske få købt et par julegaver. Og så vil jeg minde mig selv på:

At jeg er transformation og intet i mit liv er konstant, 
At jeg er taknemmelig for alt, hvad jeg har i mit liv og, 
At jeg er tryg og beskyttet på alle planer – uanset hvad der sker i mit liv.

 

 

Jeg tror, det hjælper på julestemningen

Kærlig hilsen 

Kristina

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.