Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

Der findes ikke tilfældigheder

Der findes ikke tilfældigheder
12. oktober 2020 Kristina Trolle
I Spiritualitet

Jeg er overbevist om, at tilfældigheder ikke findes. Jeg bygger min overbevisning på egne erfaringer og min opsamlede viden om universet og de universelle love, vi alle er underlagt. Jeg tror, vi møder præcis de mennesker og de udfordringer, der kan hjælpe os med at udvikle præcis de ting, vi er kommet her for at lære denne gang.

Man siger, at læreren viser sig når, eleven er klar. Eller bogen falder ned fra hylden og lander foran dine fødder, når tiden er inde. Begge dele har vist sig at være rigtige i mit liv. Nogen gange på en så intelligent og overjordisk måde, at jeg ikke har haft andet end taknemmelighed og ydmyghed over for universet.

For ca. 20 år siden, da jeg boede i Tyskland, havde jeg en oplevelse med netop det. Jeg var lige kommet hjem fra en længere indlæggelse pga. en alvorlig depression, og jeg led af heftig sygdomsangst. Jeg kendte ikke andre, der havde sygdomsangst den gang. Depression og angst var ikke noget man talte lige så åbent om for 20 år siden, som man gør i dag. Det var meget tabu belagt, og noget man i højere grad holdt for sig selv. Jeg gik med angsten , uden at sige det højt, længe inden jeg blev indlagt.

Jeg havde meldt mig til et Tai Chi kursus imod stress og angst i den lokale by, som nok var på størrelse med Lyngby. Da jeg ankom, var der ikke andre end mig. Det undrede mig, og lige da jeg skulle til at gå, kom der en kvinde på min egen alder ind af døren. Hun havde også tilmeldt sig kurset. Vi havde med det samme god kemi. Vi ventede i 10 minutter, og da ingen kom, gik vi ned på en lille café i nærheden. Vi begyndte, at tale, og det viste sig, at hun led af præcis det samme som mig. Vores historier var ens. Hun havde også været indlagt, og hun havde været bange for de præcis samme sygdomme som mig. Hun havde sågar haft samme symptomer. Vi talte i flere timer, det føltes som om vi sad i vores egen boble på cafeen. Det var så healende, at tale med en der havde oplevet det samme. Her gik jeg og troede, at jeg var den eneste i hele verden og fandt ud af, at det var jeg ikke. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor lettet jeg blev. Min ensomhedsfølelse forsvandt, og det var som om, at jeg i dette øjeblik fik mod på livet igen.  Jeg kunne mærke, at der skete præcis det samme for hende – vi healede hinanden. Vi skiltes, og aftalte at kontakte kursusstedet den næste dag. Da jeg ringede, dagen efter beklagede de meget. Læreren var blevet syg, så hele kurset var aflyst. De undskyldte og sagde, at de ikke vidste hvordan det kunne ske, at kun mig og en anden kvinde ikke havde fået besked, det måtte være en fejl, de ikke kunne forklare … Jeg mødte aldrig kvinden igen, og i dag jeg kan ikke engang huske, hvad hun hed, eller hvordan hun så ud. Vi var begge på det rette sted på det rette tidspunkt og det gjorde en kæmpe forskel for os begge.

ALT passer sammen, og universet finder altid en vej, når tiden er inde, og eleven er klar …