Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

BALANCE

Det er vigtigt, at vi holder fast i balancen i livet. Vi må ikke miste os selv eller gå til ekstremerne. Ordsproget ”alt med måde” rummer større visdom end som så. At turde stå midt på skalaen – at turde være lidt af det hele – markant og beskeden, stræbsom og tilbagelænet, sårbar og stærk, dyb og let om hjertet – alt efter situation og tid. Det gør dig unik og skaber din balance! Tænk at kunne trække i noget tøj, som straks minder dig om det: HUSK BALANCEN, KÆRLIGHEDEN TIL DIG SELV OG DIN HARMONI!

Det kan du nu! BALANCE-serien har vi skabt for at minde dig om at fokusere på at finde den indre ro, være tro mod dig selv, din egen kærlighedskilde og være den bedste og mest autentiske udgave af dig selv – finde balancen i både krop og sjæl.

Kvinderne bag BALANCE:

Kristina Trolle er forfatter, astrolog, sundhedsformidler og indehaver af livstilsbrandet Whole woman. Hun er 48 år og mor til 4 voksne børn Hun har arbejdet i sundheds- og fitnessbranchen, siden hun var 17 år og blev for 20 år siden indlagt med en alvorlig depression. Det blev startskuddet til at leve på en helt ny og balanceret måde, hvor både yoga og det spirituelle blev en central del af Kristinas liv.

Ditte Julie er iværksætter, foredragsholder, kogebogsforfatter, indehaver af bage- og stelserien By Ditte Julie og lever af at formidle. Hun leder et team, og er mentor for flere iværksættere. Ditte er mor til to, Karla på 7 år og Albert på 5 år. Ditte Julie elsker at løbe, løbet giver hende energi og hjælper hende med at lade op og tænke klart. For at opnå balance i en travl hverdag, hvor der konstant mangler timer i døgnet, har det været nødvendigt og hjælpsomt at finde balancen gennem meditation, det spirituelle, indre ro og harmoni.

VISIONEN

Vores vision at inspirere og motivere dig til at leve et afbalanceret liv:

hvor der både er plads til at spise et stykke kage, løbe en tur, dyrke yoga eller finde roen i livet på en anden måde der passer til netop dig og dit liv.
hvor der både er plads til at være mor og skabe karriere
hvor der er balance mellem arbejde og fritid, kærlighed til dig selv og andre

et liv i balance, hvor du kan opnå din indre harmoni
Træk i det dejligste seamless BALANCE tøj og bred vores vision ud.

Vi gør os ikke hellige – vi kæmper stadig med vores indre balance til tider, hvorfor denne vision og tøjet BALANCE er en mærkesag for os.

Vi har begge prøvet at være i det ekstreme på hver vores måde, vi har begge ramt bunden fordi vi ikke lyttede til os selv. Vi glemte balancen og den indre harmoni. Vi er begge drevet af passion, hvilket let kan føre ud i det ekstreme. Derfor er det vigtigt, at vi minder hinanden om den indre balance, uden balancen er det ikke muligt at drive vores passion.

Skab din indre balance og find hjem i en harmonisk sjæl.

Kærlighed Kristina Trolle & Ditte Julie