Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.
Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

3 trin til at tiltrække det, du gerne vil have

3 trin til at tiltrække det, du gerne vil have
6. december 2017 Kristina Trolle

December er den måned hvor vi skriver ønskesedler og gaveønsker til hinanden. Det giver mig lyst til at dele nogle tips, jeg selv har brugt i årevis og som faktisk virker! Det er nemlig ikke kun i december, at vi kan få vores ønsker opfyldt. Du kan altid få opfyldt dine ønsker. Hver dag, året rundt! Læs hvordan.

Siden jeg var lille, har jeg vidst, at der var en kraft i universet meget større end mig selv. Intuitivt har jeg altid brugt denne kraft og de sidste mange år, har jeg brugt den mere og mere  bevidst. Kraften har mange navne. Nogen kalder den Gud, livskraften, kærlighed, den skabende kraft eller universet. Jeg omtaler den oftest som universet, da det giver mest mening for mig. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad man kalder den, det vigtigste er, at den er der. Der er INTET religiøst i denne kraft, men det er en udødelig kraft, som vi kan forbinde os til, når vi lærer hvordan og tør tro og især handle på den.

Igennem årene har jeg manifesteret mange ting. Kærlighedsforhold, jobs, mennesker der havde præcis de kompetencer, jeg stod og manglede, klienter, boliger, penge og meget mere. Jo mere bevidst jeg lærte at bruge kraften, jo bedre virkede det. Og selvom jeg ved hvor kraftfuldt og intelligent universet er, bliver jeg stadig overrasket over hvor præcist det virker, når man bevidst arbejder sammen med det. Og især hvor let det egentlig er.

Inden jeg giver dig mine 3 trin til at lære at tiltrække det du gerne vil have – man kalder det at manifestere  – er der nogle ting jeg gerne vil dele med dig.

Det er muligt at tiltrække alt hvad du ønsker dig, hvad enten det er relationer, et kærlighedsforhold, materielle ting, omstændigheder, nyt job eller hvad det nu er DU ønsker dig. Alt er muligt! Universet siger altid ja og universet vil gerne hjælpe dig, og det har din ryg. Det eneste, det kræver, er at du rækker ud. Jeg plejer at kalde det, at ”lægge det over”. Det betyder at jeg giver universet lov til at blande sig. Overgiv dig til, at universets plan er bedre end din egen, og giv slip på hvordan du forestiller dig, at dit ønske skal leveres. Det bliver nemlig ikke altid leveret, som vi forventer det, men leveret bliver det! Så pas på hvad du ønsker dig, for det bliver til virkelighed hvis du følger disse trin.

At manifestere er, efter min mening, et samarbejde med universet. Det er ikke bare en masse krav man stiller, og forventer det dumper ned i ens turban. Ydmyghed og samarbejdsvillighed er en del af nøglen for mig. Jeg stiller mig i ydmyghed til rådighed som redskab for et højere formål. Der er intet selvoptaget eller noget ego inde over, jeg er klar over, at jeg er redskabet, og intet andet. Så husk det er et samarbejde, der virker bedst når udgangspunktet er taknemmelighed og ydmyghed, frem for bare at ville have ting fra Universet uden at være villig til at give noget tilbage. Der skal være balance i tingene.

Her er er de 3 trin, der vil lære dig at manifestere

 1. Bestem dig konkret for hvad det er, du gerne vil tiltrække, og hvad du ønsker dig.
  Det er vigtigt, at du er specifik, universet responderer på præcis det, du sender ud og laver ingen mellemregning.  Når du har bestemt dig så ej dit ønske 100%. Tro på det, og hav fuld tillid til, at det kan blive dit. Hvis du tvivler det mindste, virker det ikke. Inden du beder universet om noget, så bed om at det der skal ske, sker i overensstemmelse med alles højeste og fælles bedste. Skriv dit ønske ned, og sig det højt.  Se det udfolde sig for dit indre øje. og lad den film afspille sig flere gange om dagen.
 2. Skift fokus fra hvad du vil have, til hvordan du vil føle.
  Find følelsen frem. Hvordan føles det, når du har det du ønsker dig? Meditér på følelsen så ofte som muligt. Sig det højt så følelsen bliver virkelig. Vær den energi du gerne vil tiltrække. Wayne Dyer sagde en gang ”you don’t get what you want, you get what you are”. Så hvis du ønsker dig glæde i dit liv så vær glæde, fremkald følelsen af glæde. Universet sender dig, præcis det, du tænker, og de følelser du sender ud. Så hvis du dybest set synes, du ikke er noget værd, eller føler dig deprimeret så vil universet sende dig præcis det, der bekræfter den følelse.  Glæde, entusiasme, inspiration og motivation er følelser der gør det lettere for universet (og resten af verden) at arbejde sammen med dig. Det skal være sjovt og føles let at manifestere.
  Hvis du vil tiltrække kærlighed i dit liv så fremkald følelsen af at give og modtage kærlighed og bliv i den følelse, bad i den og nyd den som om det allerede er sket. Hvis du vil tiltrække penge, så bliv i følelsen af at have ”nok” og det ønske vil komme til dig.Det sidste trin er måske det sværeste.
 3. Trust and Let go
  Når du har afgivet dit ønske, så gælder det om at give slip og læne sig tilbage. Hvis du holder for meget fast, duer det heller ikke. Det handler om at være så fast i sin tillid til, at ønsket bliver leveret når timingen er rigtig, og at man bare kan lade universet gøre ”sit arbejde” uden at bekymre sig om hvordan, hvornår og i hvilken form det kommer.

Husk der er nok til alle i universet, og jo mere du kan integrere den følelse og unde andre succes og overflod, vel vidende, at der er nok til alle, jo lettere vil det være for dig at få dine ønsker opfyldt.

Kærligst,
Kristina