Gratis fragt til Danmark ved køb på over 650kr.

21 dages træningsforløb

21 dages træningsforløb M. Kristina Trolle intro

Jeg har skabt et træningsforløb, der er autentisk og nede på jorden. Du skal ikke kunne noget i forvejen, og du skal slet ikke tænke på at skulle præstere.

Jeg ved om nogen, hvor svært det kan være at komme ind i nye rutiner. Det tager 21 dage at ændre en vane, og det vil jeg gerne hjælpe dig med. Sindet vil uden tvivl prøve at aflede dig undervejs. Tag beslutningen om at ville bruge 15 minutter på dig selv hver dag i 21 dage.

I mange år, arbejdede jeg som personlig træner,  og jeg har haft SÅ mange kvinder i forløb. Fælles for de fleste var, at de havde svært ved at komme ind i og holde en rutine. Det er netop derfor, at forløbet varer i 21 dage, så du når at få skabt rutinen. Jeg holder dig i hånden hele vejen.

Kroppen er dit vigtigste redskab, og du skal passe godt på den. For at have et sund sind og en glad sjæl, er det nødvendigt med en sund og glad krop.

Det kan føles uoverskueligt at skulle i gang med at træne og ændre livsstil. I dette forløb, har jeg gjort det let for dig. Det tager ca. 15 minutter om dagen, og du bestemmer selv hvornår du vil træne.

Træningen består af øvelser som vitterligt transformerer din krop. Øvelserne er holdningskorrigerende og styrker din ryg. Jeg har trænet og undervist siden jeg var 17 år. Jeg har prøvet stort set alle træningsformer, og barretræning er klart det, der har skabt bedst resultater for mig og alle mine klienter. Øvelserne kan let kombineres med løb eller andre former for konditionstræning, men det er ikke nødvendigt. Du kan gentage forløbet ligeså mange du har behov for det. Det er dit for evigt.

Forløbet er for dig hvis du:

  • Vil i gang med at træne og er nybegynder
  • Er vant til at træne, og mangler motivation
  • Vil prøve noget nyt
  • Er kommet ud af rutinen og vil tilbage
  • Vil have mere overskud og føle dig lettere og mere glad
  • Skal i sommerform

Denne plan og disse 21 dage, kræver følgende af dig:

  • 15 minutter hver dag. 
  • Det eneste du skal bruge er en yogamåtte og en stol.

Det lyder ikke af meget. Men de 15 minutters fokus om dagen kan ændre din krop og dit humør.

Jeg glæder mig til vi skal i gang!

 

Kærligst Kristina