Jeg har længe haft en drøm om at skabe den perfekte retreat
for krop, sjæl og sind, og nu er den drøm en realitet: Soul Camp..

Soul Camp 2018 finder sted i 5 dage i starten af maj 2018 på Cal Reiet, et helt igennem magisk, holistiske hideaway på Mallorca. Her kommer vi til at dyrke yoga, pilates, løb, vandreture og en række andre workouts. Vi vil i løbet af dagene arbejde os igennem kroppens energicentre med fokus på jordforbindelse og hjerteåbning. Herudover kommer vi til at arbejde med sind og sjæl, omgivet af de smukkeste rammer og en helt særlig sjælero. Der er god energi på dette sted.

Cal Reiet er på alle plan indrettet til netop denne type retreat, og opfylder de højeste krav til ro, træning, organisk og vegetarisk kost – alt sammen i særdeles luksuriøse, rolige og smukke rammer. Cal Reiet opfylder mine vildeste drømme om en uge i himlen, særligt efter at have besøgt stedet i juli måned.

Med i prisen
4 overnatninger på Cal Reiet i dobbeltværelse
5 timers træning/yoga/inspiration om dagen
Vegetarisk eller plantebaseret morgenmad og aftensmad (halvpension)
Adgang til alle faciliteter på Cal Reiet
2 undervisere til rådighed alle dagene

Ikke med i prisen
Frokost (kan købes på resortet)
Transfer til Cal Reiet.
Fly: Norwegian flyver direkte til Palma den 29. Kl 06.05 fra København, og retur torsdag den 3. Maj kl 16.45 fra Palma de Mallorca. En LowFare+ billet, der både dækker sædereservation og 20 kilo indtjekket bagage er prisen t/r 1.692 danske kroner. Dette er naturligvis blot en af mange afgange, og det vil jo også være oplagt at tage et par dage på øen inden eller efter retreatet.

Om Cal Reiet
Cal Reiet er en elegant og landlig mansion fra 1881, som er blevet stilfuldt og gennemført renoveret og omdannet til et tjekket og afslappet retreat i en enkel og uformel ånd. Ejendommen består af hovedbygningen, som danner den elegante ramme for dit ophold, og herudover er der to gæstehuse. Hotellet rummer 15 værelser og suiter; 10 Deluxe Rooms i hovedhuset, som er mellem 28 og 33m2 og to gæstehuse, der består af 1 og 2-værelses Chic Suites med komplette køkkener og private terrasser. Der er handicap faciliteter/rum.

Cal Reiet er på mange måder en oase. Man er ikke et sekund i tvivl om at der er lagt meget energi og hjerte i dette sted, for at få det til at blive den fantastiske ramme, som det er i dag. Morgenmads og middags området ligger i det smukke pool område, og tilbyder et sundt, lækkert og friskt køkken. Cal Reiet køber organisk, økologisk og lokalt i videst muligt omfang. Maden er i udgangspunktet vegansk med enkelte undtagelser i form af æg og ost til morgenmad. En del af grøntsagerne høstes fra Cal Reiets egne marker.

Yogasalen ligger ligeledes ved det store, åbne poolområde, og her finder du også en træningssal. Cal Reiet tilbyder herudover over både skønhedsbehandlinger, healing og massage under åben himmel, mens du har fri for undervisning og træning- se hvad de tilbyder på deres hjemmeside under menuen Treatments.. Ellers er der rig mulighed for at slappe ved den kæmpe 20 meter pool eller på en af de mange små terrasser og opholdssteder på resortet.

Alle værelser og suiter er af særdeles høj kvalitet og udstyret med:
Gratis WiFi/Internet
Aromaterapi badeværelsesfaciliteter
Badekåber
Hårtørrer
Sikkerhedsboks
Air condition
Ventilator i enkelte værelser
Mulighed for ekstra sovesofa i 5 værelser
Europæiske strømstik og USB stik

Program:

Når du kommer:
Du er velkommen hele ankomstdagen, og kan frit bruge retreatets faciliteter og pool indtil check-in klokken 15. Der er omklædning ved poolen, og Cal Reiet ser efter dine ting indtil check-in.
Når du rejser:
Du er ligeledes velkommen til at tilbringe eftermiddagen på resortet efter check-out.

Dine værter:
Instruktører på ugen er Kristina Trolle og Martin Delfs, som kommer til at undervise i yoga, pilates, funktionel træning, meditation, løb og vandring, og du får en introduktion til spiritualitet og chakra – kroppens 7 største energicentre.

Kristina Trolle
Mor til 4, underviser, sundhedsrådgiver, forfatter og stifter af Whole Woman. Jeg brænder for at gøre op med urealistiske kvindeidealer og vise dig som kvinde, at det er muligt, både at have appetit på livet, trække vejet og elske stort. Uden restriktioner og regler. I fuld tillid til, at du er perfekt, som du er – og at det er fra det sted i dig selv, du skal skabe positive forandringer. Jeg tror på, at vi hver især er blevet udstyret med lige præcis den krop og de udfordringer, vi har brug for. Og jeg er dedikeret til at bruge mine 25 års erfaring med mennesker, sundhed og bevægelse på at du skal føle dig hjemme i din krop, som den du er.

Martin Delfs
Martin mødte yogaen i 2014, hvilket startede en lang uddannende rejse på såvel emotionelt som intellektuelt plan – fokus blev hurtigt at blive underviser selv.
I 2014 tog Martin dem første af flere uddannelser i Yin Yoga hos Victor Chang i Singapore. Derefter rejste han til Indien og studeres yogaen som såvel livsstil som fysisk praksis og tog en grunduddannelse i Hatha yoga i løbet af 2015. Martin har netop afsluttet endnu en Yin uddannelse i København med Victor Chang. Martin underviser på dansk. Martin tilbyder derudover behandlinger med lydheling og afspændende massage.

Praktik:
Der er op til 25 pladser, afhængigt af om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. Prisen er 8.000 kr. inkl. ophold i dobbeltværelse og vegetarisk halvpension. Der er tillæg for enkeltværelse. Hertil kommer flybillet (ca. 1.400 direkte t/r til Palma med SAS), transfer og daglig frokost.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål, så skriv på min mail, kristina@wholewoman.dk, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

I mellemtiden kan du få en forsmag af Cal Reiet på deres egen hjemmeside her: http://calreiet.com/en/

Ja tak - Jeg vil gerne høre mere

Hel det i dig selv, der gør,
at du føler dig halv.

Whole Woman Wisdom